• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2023

11:30

Nebojša Bakarec: Ako se opozicija vrati na vlast – Apokalipsa Srbije!

Aleksandar Jovanović Cile

Kolumne

Nebojša Bakarec: Ako se opozicija vrati na vlast – Apokalipsa Srbije!

Podeli vest

Na vlast u Srbiji i Beogradu, na budžete Srbije i Beograda juriša nesposobna i razjedinjena opozicija, bivši režim u liku 18 malih ili patuljastih stranaka (SSP, DSS, NSP, DS, ZLF, PSG, Sloga, Zajedno, Ekoustanak, PZP, Dveri, Zavetnici, NS, DJB, SDS, POKS, GDF-NOVA, „MI“) koje su ujedinjene u želji da ruše predsednika Vučića, i u želji da opljačkaju pune budžetske kase Srbije i Beograda.

U budžetu, u kasi, na računu Srbije, u ovom trenutku opoziciju čeka 5 milijardi evra. Kada je pomenuta opozicija, tj. bivši režim, pao sa vlasti 2012. godine, oni su novoj vlasi - SNSu, na računu države ostavili mizernih 70 miliona evra, a samo za isplatu penzija je bilo potrebno 350 miliona evra. Sve su opljačkali! Ako opozicija dođe na vlast, ponovo će opljačkati Srbiju, kao do 2012., ali će ovaj put potpuno razoriti Srbiju. Ako opozicija dođe na vlast, svi možemo da se pozdravimo sa platama, penzijama, dotacijama za decu, sa socijalnim davanjima, sa lečenjem dece od retkih bolesti, lečenjem dece u inostranstvu, sa visokim dotacijama za porodice sa decom. Svi možemo da zaboravimo na dalju izgradnju Srbije, jer opozicija dok je bila na vlasti 12 godina, do 2012. godine, nije izgradila ni jednu bolnicu, ni jedan tehnološki park, nije gradila nove autoputeve i pruge, niti je rekonstruisala stare. Nisu gradili metro, nisu gradili ekološku infrastrukturu, nisu rešavali deponije, nisu gradili fabrike za prečišćavanje voda. Muzeje su pozatvarali. Kulturni identitet srpskog naroda su poništavali. Nisu gradili spomenike, ali bi danas da sruše spomenike Stefanu Nemanji, Bori Pekiću, Caru Nikolaju. Nisu gradili vrtiće, ali su pljačkali decu u vrtićima. Nisu vodili računa o natalitetu i demografiji, ali su otpustili 550.000 roditelja srpske dece. Za 12 godina njihove vlasti iz Srbije se iselilo 600.000 građana. Glas za bivši režim, a sadašnju opoziciju, znači povratak u 12 najcrnjih godina pljačke i nezaposlenosti. Vreme vlasti bivšeg režima, a sadašnje opozicije je najbolje opisao Borislav Pekić, naslovom svog čuvenog romana „Godine koje su pojeli skakavci“! Veliki Pekić nam je baš na početku tog svog romana, dao putokaz u vidu citata iz Biblije: „Što je ostrag zaboravljam, a za onijem što je naprijed, sežem se“ (Filibljanima poslanica, gl.3.13)!

Foto: informer.rs

 

Tokom 40 dana kampanje, 18 posvađanih stranaka opozicije, koje u spektru pokrivaju razuđen politički prostor, od ekstremne desnice do ekstremne levice, i koje imaju veoma suprotstavljene političke stavove, su pokazale da im politički stavovi služe samo kao smokvin list, kao alibi, a da su jedinstvene u patološkoj mržnji prema predsedniku Vučiću, i u želji da se domognu vlasti po bilo koju cenu, da bi formirali kako kažu „tehničku vladu“. Na pitanja o stavu prema KiM, 18 stranaka opozicije je horski odgovaralo da to nije tema, već da treba srušiti Vučića! Na pitanja o ulasku u NATO, 18 stranaka opozicije je horski odgovaralo da to nije tema, već da treba srušiti Vučića! Na pitanja o stavu prema uvođenju sankcija Rusiji, 18 stranaka opozicije je horski odgovaralo da to nije tema, već da treba srušiti Vučića! Na pitanja o stavu prema Republici Srpskoj, 18 stranaka opozicije je horski odgovaralo da to nije tema, već da treba srušiti Vučića! Na pitanja o stavu o navodnom genocidu u Srebrenici, 18 stranaka opozicije je horski odgovaralo da to nije tema, već da treba srušiti Vučića! Bez odgovora je ostalo svako postavljeno pitanje. Sa druge strane 18 stranaka opozicije je horski deklamovalo da žele osvetu, revanšizam, lustraciju, sudove revolucije, hapšenja i progon političkih protivnika iz SNS, da žele da jure pripadnike SNS po ulicama, da ih bacaju u reke...

Foto: informer.rs

 

Kada je opozicija bila na vasti...

Ne zaboravimo da je opozicija u liku sadašnjih froncli i restlova nekadašnjeg DOS, DS („Srbija protiv nasilja“), G17 i DSS, vladala Srbijom dvanaest godina, od 2000. do 2012. godine. DOS je bio sastavljen od 18 stranaka. Setimo se šta su obećavali od 2000. do 2012. godine, a šta su stvarno radili!

Obećavali su borbu za KiM, a protiv albanskih terorista. Čim su došli na vlast DOS, DS, G17 i DSS – Tadić, Miloš Jovanović, Đilas, Marinika, Ponoš, Jeremić, Zelenović i Lutovac su složno pustili na slobodu zločinca Albina Kurtija, i 1800 albanskih terorista, koji su mučili, silovali, otimali organe i masovno ubijali Srbe. Kakav početak dvanaestogodišnje vladavine! Predstavljali su se kao velike patriote, a Miloš Jovanović i Vuk Jeremić su pobegli u Pariz i London, čim je NATO počeo da vrši svoje zločine nad Srbijom, 1999. godine! Kakve patriote. Miloš Jovanović je dobio francusko državljanstvo, Vuk Jeremić američko, a Ponoš je dobio hrvatsko državljanstvo!

Obećavali su sigurnost srpskom narodu na KiM, a Đilas, Miloš Jovanović, Tadić, Ponoš, Jeremić, Marinika, Zelenović i Lutovac nisu ni prstom mrdnuli kada su srpska deca ubijana u Goraždevcu 2003. godine!

Obećavali su sigurnost srpskom narodu na KiM, a Đilas, Miloš Jovanović, Tadić, Ponoš, Jeremić, Marinika, Zelenović i Lutovac nisu ni prstom mrdnuli kada su Albanci izveli pogrom nad Srbima na KiM, 2004. Bivši režim u liku DOS, DS, G17 i DSS je omogućio pogrom, zbog razornih svađa i sukoba DOS-a, tj. DS i DSS, stranaka koje su tada vodile državu.

Obećavali su slobodu za srpski narod na KiM, a Đilas, Jovanović, Tadić, Ponoš, Jeremić, Marinika, Zelenović i Lutovac su omogućili stvaranje lažne države Kosovo 2008. godine.

Obećavali su jedinstvenu Srbiju, a Đilas, Tadić, Ponoš, Aleksić, Jeremić, Marinika, Zelenović i Lutovac su stvarali separatističku „Republiku Vojvodinu“ i podržavali su separatizam u Sanžaku (Raška oblast).

Obećavali su ulazak u EU, a Đilas, Tadić, Jeremić, Aleksić, Marinika, Zelenović i Lutovac donosili su antievropske norme – uništili su srpsko pravosuđe i otpustili više od 1000 sudija i tužilaca.

Obećali su opstanak zajedničke države Srbije i Crne Gore, a Đilas, Miloš Jovanović, Tadić, Jeremić, Aleksić, Marinika, Zelenović i Lutovac su uništili zajedničku državu, i omogućili stvaranje nezavisne Crne Gore, u kojoj su Srbi i dan danas, obespravljen narod.

Obećavali su da će Srbija voditi samostalnu politiku, a Tadiću, Đilasu, Ponošu, Jeremiću, Aleksiću, Mariniki, Zelenoviću i Lutovcu gospodari su bili zapadni ambasadori.

Obećavali su ekonomski preporod Srbije. Đilas, Miloš Jovanović, Tadić, Jeremić, Aleksić, Marinika, Zelenović i Lutovac su uveli lopovske privatizacije i tajkunizaciju Srbije. Gospodari Srbije su postali tajkuni kriminalci.

Obećavali su visok standard, zapošljavanje. Đilas, Miloš Jovanović, Tadić, Jeremić, Aleksić, Marinika, Zelenović i Lutovac su otpustili 550.000 ljudi, a 2012. godine, na kraju vladavine Đilasa, Tadića, Jeremića, Marinike, Zelenovića i DSS, prosečna plata je bila dva i po puta manja nego danas, dok je nezaposlenost bila rekordnih 26%, tri puta veća nego danas.

Obećavali su visoke penzije, ali su Đilas, Tadić, Jeremić, Marinika, Aleksić, Zelenović i Lutovac uništili penzioni fond. U doba Đilasa, Tadića, Jeremića, Marinike, Aleksiće, Zelenovića i Lutovca penzije su bile gotovo dvostruko manje nego danas.

Obećavali su brigu o deci, a uništili su natalitet. Podrška porodici za prvo dete u doba Đilasa, Tadića, Jeremića, Marinike,Aleksića, Zelenovića i Lutovca, je bila deset puta manja nego danas. Podrška porodici za drugo dete je bila tri i po puta manja nego danas. Podrška porodici za treće i četvrto dete je bila osam i po puta manja nego danas.

Obećavali su jaku Vojsku Srbije, a Ponoš, Tadić, Đilas, Jeremić, Aleksić, Zelenović i Lutovac su do 2012. godine, uništili Vojsku Srbije, i praktično je razoružali.

DS i DSS su vladali Beogradom 13 godina. DS je opljačkala Beograd i 2013. godine, na kraju svoje petogodišnje vlasti, Dragan Đilas je ostavio dug Beogradu od 1,18 milijardi evra. Za to vreme kompanije gradonačelnika Đilasa su zaradile 619 miliona evra. Tokom 7 godina (od 2004. do 2011.), DS je opljačkala Direkciju za zemljište za 292 miliona evra.

Gradonačelnik Đilas je obećavao brigu o deci, socijalne usluge. Tokom svoje vlasti Đilas je nezakonito povećao cene vrtića, čime je opljačkao decu i njihove roditelje za oko 40 miliona evra. Te Đilasove dugove je roditeljima predškolske dece vratila vlast SNS od 2013. do danas. U Đilasovo doba isplata svih socijalnih davanja je redovno kasnila mesecima.

Đilasova vlast u Beogradu, je u aferi „Podzemni kontejneri“, opljačkala Beograd za 6 miliona evra. Đilasova vlast u Beogradu, je u aferi „Bulevar Revolucije“ opljačkala Beograd za 6 miliona evra.

Gradonačelnik Đilas je naterao grad Beograd, da prevarantima iz Oksforda, plati 10.000 evra, da bi on, Đilas dobio nagradu za „najmenadžera“ (kasnije se ispostavilo lažnu nagradu).

Gradonačelnik Đilas je 5 godina obećavao gradnju metroa. Nije započeo metro. Nije pobo ni ašov. Mi iz SNS gradimo danas metro.

Gradonačelnik Đilas je 5 godina obećavao rešavanje problema deponije u Vinči. Nije rešio problem, nije ni pokušao. Problem deponije u Vinči je rešio SNS. Izgrađena je sa Japancima i Francuzima, moderna spalionica, moderna energana koja strujom snabdeva Beograd, i potpuno su rešeni svi problemi na deponiji, koja postaje park.

Gradonačelnik Đilas je pored velikih laži, lažno obećavao i male stvari. Obećao je gradnju fontane na Slaviji. Ni to nije mogao da reši. Mi iz SNS smo izgradili fontanu na Slaviji, i gradsku urbanu zelenu površinu, pride.

DS i DSS su obećavali da će se podizanjem spomenika odužiti Pekiću. Tadić, Đilas, Jeremić, Miloš Jovanović, Zelenović i Lutovac, nisu bili sposobni da podignu spomenik Pekiću. Nedaleko od Slavije, preko puta JDP, SNS je podigao spomenik srpskom književnom džinu, Bori Pekiću. Malo dalje od spomenika Pekiću, SNS je podigao spomenik ruskom caru Nikolaju, spomenik koji nisu hteli, ili nisu mogli da mu podignu ni Miloš Francuz Jovanović, ni Boško Obradović, ni Milica Zavetnica, ni Dragan Đilas, ni Jeremić, ni Tadić, ni Zelenović, ni Lutovac. Svi oni se rado okupljaju oko spomenika Caru Nikolaju, kada prete smrću predsedniku Vučiću.

Foto: informer.rs

 

Ako se opozicija vrati na vlast...

Ako opozicija ponovo dođe na vlast, Srbiju očekuju haos i svađe 18 stranaka, zbog toga što su desnici (Dveri, Zavetnici, DSS, NS, DJB, MI, POKS) i levici ((SSP, NSP, DS, ZLF, PSG, Sloga, Zajedno, Ekoustanak, PZP, SDS, GDF-NOVA), svi stavovi sukobljeni (osim mržne prema Vučiću i SNS-u). Te svađe smo već videli od 2000. do 2004. godine, u pogubnim sukobima 18 stranaka DOS-a.

Program opozicione levice, tj. Đilasove "Srbije protiv nasilja" je: priznavanje lažne države Kosovo, odricanje od Republike Srpske, uvođenje sankcija Rusiji, Vojvodina i Sandžak republike, ulazak u NATO, Srbi-genocidni narod, rušenje svega što je izgrađeno za 11 godina vlasti SNS, osveta, revanšizam, lustracija, sudovi revolucije, hapšenja, progon političkih protivnika, jurenje po ulicama, bacanje u reke, ubijanje političkih protivnika iz SNS.

Program opozicione desnice je: izazivanje sukoba sa Albancima na KiM, Srbija kao deo Rusije, uključivanje u rat u Ukrajini - na strani Rusije, prestanak evrointegracija, zilotska talibanizacija Srbije, nametanje primitivizama iz 19. veka, osveta, revanšizam, sudovi revolucije, hapšenja, progon političkih protivnika iz SNS.

Ako se opozicija vrati na vlast, toliko će se svađati i oslabiti Srbiju, da će Kurti to iskoristiti da novim pogromom, protera Srbe sa KiM! Potom će sadašnja opozicija, a nova vlast, priznati lažnu državu Kosovo, uz objašnjenje da na KiM nema Srba!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestaće da podržava i pomaže Republiku Srpsku!

Ako se opozicija vrati na vlast, neće pomagati srpskom narodu u Crnoj Gori!

Ako se opozicija vrati na vlast, zvanično će optužiti Srbiju da je počinila genocid u Srebrenici!

Ako se opozicija vrati na vlast, nastaviće da podstiče separatizam u Vojvodini, Sandžaku - Raškoj oblasti, i na jugu Srbije, kao što su to radili do 2012.! Posle toga će predložiti da Vojvodina i Sandžak postanu republike!

Ako se opozicija vrati na vlast, nastaviće da uništava Vojsku Srbije, kao do 2012.!

Ako se opozicija vrati na vlast, uvešće nas u NATO!

Ako se opozicija vrati na vlast, uvešće sankcije Rusiji!

Ako se opozicija vrati na vlast, Srbija nikada neće postati član EU!

Ako se opozicija vrati na vlast, opet će uništiti pravosuđe i otpustiti hiljade sudija i tužilaca!

Ako se opozicija vrati na vlast, namesnici Srbije će ponovo postati  zapadni ambasadori!

Ako se opozicija vrati na vlast, opet će otpustiti 550.000 ljudi!

Ako se opozicija vrati na vlast, drastično će se smanjiti prosečna plata sa 820 na 330 evra!

Ako se opozicija vrati na vlast, nezaposlenost će opet skočiti sa sadašnjih 9%, na 26%, kao do 2012.!

Ako se opozicija vrati na vlast, oteraće sve strane investitore. Opozicija najavljuje ukidanje subvencija za strane investitore. Time će drastično pasti nivo SDI i to će izazvati talas nezaposlenosti!

Ako se opozicija vrati na vlast, opet će uništiti penzioni fond!

Ako se opozicija vrati na vlast, penzije će opet biti dva i po puta manje nego danas!

Ako se opozicija vrati na vlast, smanjiće sadašnje devizne rezerve sa 24,8, na desetak milijardi evra!

Ako se opozicija vrati na vlast, smanjiće sadašnje rezerve zlata sa 39 tona, na samo petnaestak!

fotka Aleksić lzović

Ako se opozicija vrati na vlast, opet će se smanjiti natalitet!

Ako se opozicija vrati na vlast, podrška porodici za prvo dete će opet biti deset puta manja nego danas!

Ako se opozicija vrati na vlast, podrška porodici za drugo dete će opet biti tri i po puta manja nego danas!

Ako se opozicija vrati na vlast, podrška porodici za treće i četvrto dete će opet biti osam i po puta manja nego danas!

Ako se opozicija vrati na vlast prestaće da gradi autoputeve, pruge i drugu infrastrukturu!

Ako se opozicija vrati na vlast, prodaće EPS i Telekom, budzašto!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestaće da ulaže novac u zaštitu životne sredine!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestaće da gradi fabrike za prečiščavanje otpadnih voda!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestaće da uređuje deponije!

Ako se opozicija vrati na vlast prestaće da gradi kliničke centre, bolnice, domove zdravlja!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestaće lečenje dece od retkih bolesti!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestaće nabavka lekova za retke bolesti!

Ako se opozicija vrati na vlast, stopiraće lečenje dece u inostranstvu!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestače da gradi naučno-tehnološke parkove!

Ako se opozicija vrati na vlast, ponovo će zatvoriti sve muzeje!

Ako se opozicija vrati na vlast, srušiće spomenik Stefanu Nemanji!

Ako se opozicija vrati na vlast, srušiće spomenik Bori Pekiću!

Ako se opozicija vrati na vlast, ponovo će opljačkati Beograd!

Ako se opozicija vrati na vlast, ponovo će stvoriti dug Beograda od više milijardi evra!

Ako se opozicija vrati na vlast, prestaće da gradi metro u Beogradu!

Ako se opozicija vrati na vlast, nastaviće da pljačka decu u vrtićima i njihove roditelje!

Ako se opozicija vrati na vlast, kompanije Dragana Đilasa će zaraditi mnogo više od 619 miliona evra!

Ako se opozicija vrati na vlast, Srbiju opet čekaju lopovske privatizacije i tajkunizacija Srbije. Ako se opozicija vrati na vlast, gospodari Srbije će postati tajkuni kriminalci. Vlasnici Srbije će postati Šolak i Đilas!

Foto: informer.rs

 

Setimo se ko su lideri sadašnje opozicije. Većina njih su nasilnici ili su imali velikih problema sa zakonom. Dragan Đilas je bio vinovnik porodičnog nasilja i nasilja prema životinjama. Više puta je pretio policajcima na dužnosti da će ostati bez posla. Sumnja se da su Đilasove firme stekle milijardu evra profita, tako što je Đilas zloupotrebljavao službeni položaj i trgovao uticajem. Marinika Tepić je zahtevala progon i iseljenje novinara iz Pančeva. Podnela je Skupštini rezoluciju kojom se srpski narod označava kao genocidni. Miroslav Aleksić je pravosnažno osuđen 10.11.2021. zbog vređenja i pretnji policajcima na dužnosti. Aleksić je osuđen 15.2.2021, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, zbog toga što je lagao o Andreju Vučiću i slučaju „Jovanjica“. Radomir Lazović i Dobrica Veselinović su 2016. učestvovali u napadu na Skupštinu Beograda kada je teško povređen policajac Ivan Džambić. Lazović se 2022. lažno predstavljao na izbornim listama. Dobrica Veselinović je bio neonacista, skinheds 2001. godine. Zdravko Ponoš je smenjen sa mesta načelnika generalštaba zbog toga što je uništavao Vojsku Srbije, i radio u korist NATO. Aleksandar Jovanović Ćuta je blokirao autoput, maltretirao vozače, pretio nasiljem Milenku Jovanovu, i lažno se predstavljao na izbornim listama 2022. Zoran Lutovac je više puta pretio nasiljem Milenku Jovanovu.

Foto: informer.rs

 

Nebojša Zelenović je sa svojim nasilnicima u Šapcu, teško povredio vozača bagera Duška Prokića, kome su se lekari na VMA borili da spasu vid. Zelenović je više puta osuđivan zbog zloupotreba u vreme dok je bio gradonačelnik Šapca. Pavle Grbović je 2022. fizički napao člana SNS u Zemunu, u Novoj Galenici, i udario ga u glavu. Janko Veselinović je oteo stan Milici Badži, Srpkinji u Obrovcu. Slaviša Ristić je javno pretio smrću Aleksandru Vučiću. Željko Veselinović je javno pretio silovanjem Ani Brnabić! Boško Obradović i Dveri, su pretukli dve novinarke TV Pink, fizički su napali i povredili Maju Gojković, Aleksandra Martinovića i Marjana Rističevića. Obradović je motkom razbijao ulazna vrata Skupštine. Dveri su šovinistički vređale Anu Brnabić, po nacionalnoj i rodnoj osnovi. Potpredsednik Dveri je pretio vešanjem Ani Brnabić i Vučiću. Svi poslanici opozicije, njih oko 40 „junaka“, je 2.2..2023. jurnulo u Skupštini, da linčuje jednog čoveka, predsednika Vučića. A niko od ovih „junaka“, nikada nije otišao na KiM, da brani srpski narod! Niko! Niko od tih „lidera“ opozicije nije 1999. godine, branio ni Srbiju, ni Kosovo i Metohiju, od NATO zločinaca. Ili su se pravili mrtvi, ili su kao Miloš Jovanović i Vuk Jeremić, pobegli u Pariz i London. Junaci! Ako se ovi ljudi vrate na vlast, uništiće Srbiju.

Šta je rešenje, šta je najbolje za Srbiju?

Građani nemaju težak izbor. Glasaće za rezultate ostvarene u poslednjih 11 godina. Građani treba da uporede kako su živeli do 2012. u doba kada je vladao bivši režim, a sadašnja opozicija, i kako žive danas. Evo, još jednom da uporedimo rezultate bivšeg režima - Đilasa, Tadića, Aleksića, Jeremića, Marinike, Zelenovića i Lutovca, sa rezultatima predsednika Vučića i SNS. Nezaposlenost je smanjena sa 25,9% na 9%! Broj zaposlenih je veći za 498.526 nego 2012.! Prosečna plata je podignuta sa 329 na 820 evra! Prosečne plate su u poslednjih 11 godina, porasle 157%. Prosečna penzija je podignuta sa 204 na 390 evra! Penzije su porasle 92%. Minimalac je podignut sa 150 na 403 evra! Minimalne zarade su porasle 134%. Podrška porodici za prvo dete 2012. je bila 305, danas je 3180 evra! Deset puta više. Podrška porodici za drugo dete 2012. je bila 1194, danas je 3869 evra! Podrška porodici za treće dete 2012. je bila 2149, danas je 17722 evra! Podrška porodici za četvrto dete 2012. je bila 2865, danas je 24993 evra!

Foto: Printskrin

 

Plata medicinske sestre 2012. je bila 286, danas je 680 evra! Plata lekara specijaliste 2012. je bila 596, danas je 1259 evra! Za 11 godina je izgrađeno 147 bolnica, zdravstvenih centara i objekata. Bivši režim nije izgradio ni jednu bolnicu! Izgrađeno je 108 km brzih pruga. Bivši režim nije izgradio ni jedan km pruge! Rekonstruisano je 807 km pruga. Bivši režim je rekonstruisao samo 31 km pruga! U proteklih 11 godina izgrađeno je 445 km autoputeva. Bivši režim je izgradio samo 42 km autoputa! Izgrađena su 4 naučno-tehnološka parka. Bivši režim nije izgradio ni jedan naučno-tehnološki park! Devizne rezerve su 24,8 milijardi evra. U doba bivšeg režima su bile samo 10,9 milijardi evra! Rezerve zlata su 39 tona. Bivši režim je imao samo 15 tona zlanih rezervi! U doba bivšeg režima Kosovo je priznavalo 111 država, a nije ga priznavalo samo 79. Vučić je to preokrenuo. Predsednik Vučić je zaslužan za to što je 28 država povuklo priznanje Kosova. Zahvaljujući predsedniku Vučiću, Kosovo ne priznaje 107 država, dok ga priznaju samo 83 države. Predsednik Vučić je spasao srpski narod na KiM od pogroma, iseljavanja i  siromaštva! Predsednik Vučić je za Srbe na KiM, učinio više nego bilo ko u istoriji! Predsednik Vučić i SNS uspešno odbijaju pritiske zapada da Srbija uvede sankcije Rusiji. Predsednik Vučić i SNS ne dozvoljavaju da se srpski narod proglasi genocidnim narodom. Ovo je program predsednika Vučića i SNS. Predsednik Vučić i SNS su vratili nadu i dostojanstvo Srbiji! Predsednik Vučić i SNS su izgradili Srbiju! Predsednik Vučić uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, leči Srbiju. Leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Izbori nisu igra - mi smo odgovorni za sopstvеnu budućnost i zbog toga 17. decembra odrеđujеmo sudbinu nas i našе dеcе! Predstojeći izbori su presudni za Srbiju. Tada odlučujemo da li ćemo nastaviti da idemo napred ili ćemo se vratiti u prošlost. Zato su ovi izbori važni, zato Srbija ne sme da stane!

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija