• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2019

15:16

(VIDEO) PLES NA ŠTIKLAMA! Pogledajte kako se Severina priprema za veliku regionalnu turneju!

Estrada

(VIDEO) PLES NA ŠTIKLAMA! Pogledajte kako se Severina priprema za veliku regionalnu turneju!

Podeli vest

Do početka velike Severinine turneje pod nazivom 'The Magic Tour' ostalo je svega malo više od mesec dana. Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi je uključeno u organizaciju, koji rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati.

Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta biće fantastične plesne koreografije, u kojima će učestvovali najboljih 18 plesača iz cele regije, izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak 100.

Foto: Severina PR tim

Upravo 18 odabranih, svakodnevno radi na zahtevnim koreografijama u kojima, naravno, učestvuje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji 'Dobrodošao u klub', kada je stala 'rame uz rame' sa profesionalnim igračima na sceni. Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se pre nedelju dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje: 

Foto: Severina PR tim

POGLEDAJTE VIDEO:

- U sledećih mesec i nešto dana očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti.

Foto: Severina PR tim

Osim igrača, u ovoj 'bajci za celu porodicu i sve generacije' na sceni će, uz Severinu, biti čak 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umetnost na najvišem nivou. Turneja započinje u Severininom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima.

 

 

Sa Beogradskom publikom se druži 23.novembra u Štark Areni.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija