• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

26.04.2020

07:00

BOŽEN JE UMRLA PRE 8 GODINA! Zaradila je DESETINE MILIONA,  a sve zanima KOME PRIPADA NJENO BOGATSTVO!

Estrada

BOŽEN JE UMRLA PRE 8 GODINA! Zaradila je DESETINE MILIONA, a sve zanima KOME PRIPADA NJENO BOGATSTVO!

Podeli vest

Svi se pitaju!

Božen Žumbor preminula je pre osam godina, početkom oktobra, posle duge i teške bolesti. U martu mesecu te godine primljena je na VMA zbog visokog krvnog pritiska. Oporavljala se na odeljenju toksikologije i potom je puštena na kućno lečenje. Probala je da se izleči i u Holandiji, ali ju je bolest nažalost savladala. Nešto kasnije pošto je izgubila ovu strašnu bitku javnost se, pak, pitala kome će pripasti njeno bogatstvo, koje se kako se navodi procenjuje desetinama miliona.

CAKANA SE RAZVODI? Pevačica se odlučila na ovaj potez posle toliko godina, ovime je sve ZAPREPASTILA!

Foto: Printscreen You Tube

Kako nije poznato da li je bila udata, postavlja se pitanje ko će naslediti kompaniju, kao i nekretnine koje su bile u posedu Božen, pišu domaći mediji. Vlasnica poznate linije za kozmetičke proizvode živela je na relaciji Srbija - Holandija, pa se u javnosti spekuliše da je pored velelepnih vila na Dedinju i pod Avalom, posedovala i nekretnine u Holandiji. Božen je važila za jednu od bogatijih žena u Srbiji, a kako nije imala dece, a i sama je bila jedinica, još nije poznato kome je ostavila imperiju građenu decenijama.

ZA VREME POLICIJSKOG ČASA! Pogledajte gde je bio Ognjen Amidžić - SLIKA KAO DOKAZ! Pored njega se nalazi i ONA (FOTO)

"Za sada niko nema informacije o tome šta će se dalje dešavati sa kompanijom. Vest o smrti gospođe Božen nas je sve zatekla, još uvek ništa ne znamo, detaljnije informacije ćemo imati narednih dana", rekli su jednom prilikom u kompaniji.

Foto: Printscreen You Tube

Osim što je bila uspešna poslovna žena, Božen Žumbor se ceo život bavila humanitarnim radom. Godinama je pomagala deci bez roditelja, staračkim domovima, kao i bolnicama. Za vlasnicu imperije prvi put se, inače, čulo kada je 1982. godine došla u Srbiju i donela pomoć za lečenje sestara Đukić. Firmu je osnovala u Beogradu 1991. i napravila bum na srpskom tržištu sa svojim poznatim proizvodom za mršavljenje.

SKANDAL! Suzana Mančić MORA SAMA DA PERE KOSU - Teško joj pada što MORA DA KUVA - Više nema SLUŽAVKU!

Upravo taj omiljeni proizvodi izazvao je kontroverzu kada se u javnosti pojavila informacija da je neispravan, zbog čega je i jedno vreme povučen iz prodaje. Božen je morala da dokazuje kvalitet proizvoda, a čak se jedno vreme povukla iz javnog života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 3 godine

Naslednik je bila njena majka. Inace ,davno se zabavljala i verila za pevaca Marinka Rokvica...opremila mu stan u Bg,a onda je on ostavio i ozenio se sa drugom... Pravo ime joj je bilo Bozenka i imala je problema svojevremeno u Holandiji zbog nekih cekova bez pokrica....Otac joj je imao cuvenu kafanu u Holandiji.... Tablete za mrsavljenje su bile cista prevara...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17