• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

08.07.2020

21:25

MILICA BACILA OKO OPET NA GLUMCA! Raskinula sa Strugarom, sada JAVNO PRIZNALA da joj se ON SVIĐA (FOTO)

Estrada

MILICA BACILA OKO OPET NA GLUMCA! Raskinula sa Strugarom, sada JAVNO PRIZNALA da joj se ON SVIĐA (FOTO)

Podeli vest

Ne krije!

Pevačica Milica Todorović pre početka vanredne situacije u Srbiji, koja se desila u martu ove godine, raskinula je vezu sa glumcem Petrom Strugarom. Kako su oboje priznali, shvatili su da im ne ide, a sada je pevačica bacila oko na, ni manje ni više, opet na glumca!

Mikel Moreno je glumac kog smo gledali u filmu "365 dana" a na njegov izgled "pale" su mnoge žene širom sveta. Između ostalog i pevačica Milicica Todorović. Srpska pevačica je u više navrata svojim Instagram objavama stavila do znanja koliko joj se Mikel dopada.

Foto: printscreen instagram/milicatodorovicofficial

- Da se razumemo, svet je pun lepih i prezgodnih ljudi. Mikelu se, u ovom trenutku, posrećilo da bude glavni akter filma "365 dana“ o kome svi pričaju. Ne znam da li je najveći frajer na svetu, verovatno da nije, ali u poslednje vreme, bar što se mene tiče, da - rekla je pevačica, pa otkrila šta joj se najviše dopada kod njega:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on Jul 7, 2020 at 1:26am PDT

- Ne dopada se meni samo fizički izgled, već sve ono što sam saznala o njemu, a prvenstveno što je umetnička duša. Svira gitaru, glumi i crta. Volim ljudi koji su pravi umetnici - priznala je Mica za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17