• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2020

13:43

ŠOK! JA SAM BOGDAN ILIĆ I JA ŠMRČEM KOKAIN! Baka Prase odlepio, pa OBJAVIO OVO! (VIDEO)

Estrada

ŠOK! JA SAM BOGDAN ILIĆ I JA ŠMRČEM KOKAIN! Baka Prase odlepio, pa OBJAVIO OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nastavlja da iznenađuje javnost. Iako je zahvaljujući deci i njihovim pregledima na Jutjubu postao popularan, on nastavlja da šokira svojim video-klipovima

Ovoga puta on je objavio video u kojem promoviše ni manje ni više nego drogu.Tokom videa pokazuje kako se šmrče beli prah koji mu tokom celog obraćanja stoji namazan na nosu.

STIGLI REZULTATI TESTA NA KORONU! Milica i Slavica otkrile da li i dalje IMAJU VIRUS!

- Ja sam Bogdan Ilić i ja šmrčem kokain. Počeo sam da šmrčem od stresa koji mi je proizvela cela ova situacija. Previše ljudi je počelo da ostavlja negativne komentare koji su jako uticali na mene i ja nisam mogao s tim da se nosim. Pored koksa, ponekad povučem i neku liniju spida. Sve je uticalo na mene da postanem narkoman. Šmrčem isključivo u krupnim apoenima, kad uzmem 500 evra, pošmrčem liniju i onda uzmem i zgužvam te pare i bacim - sprdao se jutjuber, pa se pravdao:

- Šta sve neće uraditi te propalice da me predstave kao narkomana. Ja šmrčem, ja vučem, ja se gudram. Šta neće izmisliti ove propalice da me ocrne- rekao je Baka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 3 godine

Dzabe se trudis. Izgleda da vise nisi interesantan, sada ima i gorih gluperdi!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija