• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

17.11.2020

10:06

KONOVA SUPRUGA POZITIVNA NA KORONU - evo kako se ZARAZILA! (VIDEO)

Estrada

KONOVA SUPRUGA POZITIVNA NA KORONU - evo kako se ZARAZILA! (VIDEO)

Podeli vest

Milica i njen suprug Marko Kon našli su se na jednoj privatnoj proslavi, gde poznata voditeljka sumnja da se i zarazila.

Milica Kon je u videu koji je podelila na društvenoj mreži Tik Tok ispričala da su ona i Marko pre nedelju dana bili na jednoj svadbi, uprkos preporukama da se ne ide na slavlja, te da joj je nakon toga stigao pozitivan rezultat testa na korona virus.

Voditeljka Milica Kon, supruga muzičara Marka Kona, objavila je da je zaražena korona virusom.

- Da li se sećate kako smo moj muž i ja pre sedam dana išli na jednu svadbu i kako smo bili jako lepi? A naravno pre sedam dana su svi upozoravali da se ne ide na proslave jer korona divlja. Ali ne, mi smo bili u fazonu "mi sedimo za našim stolom i nema šanse to nama da se dogodi, pobogu" - rekla je Milica u svom videu.

Foto: Printscreen You Tube

Ona je potom objavila fotografiju ispred kovid ambulante, kao i rezultat testa koji je pokazao da je zaražena korona virusom.

- A onda se dogodilo ovo. Baš mi je bilo lepo na toj svadbi. Kakva sam ja glupača - rekla je voditeljka emisije "Brak na neviđeno".

 

@milicakon

Hello Coronice sta radiš kako si ovih dana? Daj malo da se družimo.... Ostanite kod kuće, nemojte biti glupi kao ja... #corona #stayhome @markoj.kon ♬ original sound - Milica Kon

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jasna

pre 3 godine

Rođeni stric njenog muža je dr Kon. Sta ima više da se priča. Naš narod je navikao da ugadja sebi i samo sebi i da ne sluša nikoga. Bespotrebno se dr Kon nervira, a i zdravstveni radnici. Nema od tog posla ništa. Naš narod ne sluša.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija