• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

12:55

MRKA I BEKUTA SE UKLJUČILI U PROGRAM UŽIVO! Prva Milutinova ispovest nakon izlaska iz BOLNICE! Ana otkrila ko je GAZDA U KUĆI

Estrada

MRKA I BEKUTA SE UKLJUČILI U PROGRAM UŽIVO! Prva Milutinova ispovest nakon izlaska iz BOLNICE! Ana otkrila ko je GAZDA U KUĆI

Podeli vest

Milutin Mrkonjić Mrka, dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, pušten je iz bolnice nakon što je pre nekoliko bio hospitalizovan zbog lakše upale pluća i visoke temperature pred Božić pa je par praznike proslavio zajedno. Pevačica je sad otkrila kako funkcioniše raspodela kućnih poslova u njihovoj kući

 - Kod nas rad oplemenuje posmatrača, to je Milutinova deviza. On voli da sedi sa strane i radi ne uklučuje se ni u kakve poslove, gleda sa strane, kod nas je kuća je na ženi, na Balkanu - otkrila je Ana Bekuta.

 - U kuhinji može samo jedna žena da radi, ne može pet  i ne može muškarci. Ja sam tu staromodan -  dodao je Milutin. 

 - U našoj kući dogovor kuću gradi. Mi se sve dogovaramo -  na kraju je rekla pevačica u Jutarnjem programu Happy. 

Foto: Printscreen You Tube/Jutarnji Program TV HAPPY

Mrka i Ana

Milutin se pre svega zahvalio i svima u KBC "Dragiša Mišović", gde je proveo nekoliko dana zbog upale pluća i medicinskim sestrama koje su predano i profesinalno radile svoj posao. 

 - Hvala svima u KBC Dragiša Mišović. To je ozbiljna bolnica kovid, njihov odnos prema pacijentima, takva disciplinima je tamo -  rekao je Milutin. 

Želim da se zahvalim onoj divnoj deci u bolnici koji su predano radili svoj posao i vratili mi mog Milutina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija