• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Modno

30.05.2021

18:44

ONA JE ZAMENILA JOVANU JEREMIĆ! Nova voditeljka Jutarnjeg programa pleni svojom lepotom, a evo o kome je reč /FOTO/

Estrada

ONA JE ZAMENILA JOVANU JEREMIĆ! Nova voditeljka Jutarnjeg programa pleni svojom lepotom, a evo o kome je reč /FOTO/

Podeli vest

Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je Jovana Jeremić dala otkaz na Hepi televiziji na kojoj je izgradila dugogodišnju novinarsku karijeru.

Jovana je do poslednjeg dana bila na čelu Jutarnjeg programa u kom je ostvarila velike rezultate, a potom se oglasila za domaće medije i otkrila razlog svoje odluke, a sada je konačno otkriveno i ko ju je zamenio i došao na njeno mesto u Jutarnjem programu.

Foto: printscreen instagram

Jovana Jeremić

Reč je o Aleksandri Stanisavljević, zgodnoj plavuši koja će vikendom "buditi" gledaoce i biti stalna voditeljka "Vikend jutra" na Hepiju.

Podsećamo, Jovana Jeremić je objasnila zbog čega je odlučila da napusti Hepi televiziju.

"Želim da se posvetim detetu koje je bilo zapostavljeno zbog šerova na televiziji Hepi, moram njoj više vremena da posvetim", rekla je, pa dodala:

"Ni sa kim imala problem, jednostavno je ovo bila moja odluka. Ja Marića gledam kao očinsku figuru i tako će i ostati."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Jovana je sve radila da promoviše sebe, i uvek sebe stavljala u prvi plan! A onda joj kriv đavo!

Rajko

pre 2 godine

Bilo je vreme da se skoni. Preterala je agresivnošću, brzopletošću, nekontrolisanim prićanjem (da ne kazem cijukanjem) čime je izazivala nervozu. Životno pravilo kaže da niko nije savršen niti najbolji. Na žalost to ona nije znala ili je to pravilo ignorisala. Gledaoci će malo odahnuti od te frke i rke uz cijuk. Mnogi su TV HAPPY zvali TV PANIK.

bagi

pre 2 godine

Istina, lepuškasta, ima prijatan glas, donekle ispravnu dikciju i ne vrišti ko samozvana naj, naj, ja, pa ja...

zora

pre 2 godine

Jovanu J. nemoze niko da zameni, moze samo da na poslu zauzme slobodno mesto.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17