• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

01.06.2021

09:45

OPLJAČKAN NAŠ PEVAČ! Slučaj prijavljen policiji, a odnet je dragoceni nakit i novac!

Informer.rs/printscreen

Estrada

OPLJAČKAN NAŠ PEVAČ! Slučaj prijavljen policiji, a odnet je dragoceni nakit i novac!

Podeli vest

Popovićev pulen Vlado Marić na meti lopova! Pratili mu kretanje danima i iskoristili momenat nepažnje

Pevač Vlado Marić, kao i njegove kolege pogođen je korona krizom, i već skoro godinu dana nigde ne nastupa! Kao i većina on je iskoristio vreme kako bi pripremio novu pesmu koju je planirao da izda u septembru, ali nakon incidenta koji se dogodio on je potpuno van sebe, i već danima ne može da se oporavi.

Izgleda da je pevač baš kao i njegov direktor Saša Popović, ovog puta bio laka meta za lopove. Oni su danima pratili njegovo kretanje i kada su sve dobro isplanirali krenuli su u akciju.

-Vlado je potpuno van sebe, nakon celog događaja je napustio Beograd i otišao kod svojih roditelja. On je vreme provodio u studiju koji je nedaleko od njegove zgrade,i očigledno je bio idealna meta za lopove pošto uveče nikada nije bio u stanu. – priča njegov prijatelj, i dodaje:

-Iz stana su mu odneli novac koji je imao, kao i nešto zlata.Ceo slučaj je prijavljen.

Foto: Informer.rs/printscreen

Vlado Marić

PLJAČKE POZNATIH

Poznate ličnosti su laka meta za lopove, i često su na meti istih. Gotovo svi pamtne kada su iz vile Saše Popovića odneli preko 100 000 evra. Nada Topčagić je bila jedna u nizu velike pljačke u naselju u kom ima kuću. Pevačica Aleksandra Bursać opljačkana je i to za vreme nastupe, dok je Lepa Lukić meta lopova bila samo dva dana pred veliki koncert u Sava centru.

Kako priznaje Vlado nije očekivao da će mu se sve ovo desiti, te je angažovao odmah firmu koja će se pobrinuti da se ovakve stvari više ne dešavaju.

-Nažalost nisam mogao da pretpostavim da će me neko opljačkati, ali ovo mi je lekcija života. Angažovao sam firmu koja će ugraditi alarm u stan,i na taj način zaustaviti nekog sledećeg u sličnom pokušaju. Trenutno sam sa porodicom, i trudim se da sve zaboravim, jer je veliki šok ući u stan i videti sve ispreturano.Nadam se da ćemo uskoro krenuti sa nastupima u punom kapacitetu. – rekao je on.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija