• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

02.07.2021

07:45

ZLOČIN "ZVEZDA GRANDA"! BALIJA U BEOGRADU GRADI KARIJERU, A NA NASTUPIMA SLAVI RATNOG KOLJAČA! Popoviću, Breno, ovaj vaš peva o klanju Srba, a vi, sram vas bilo, ćutite!

printscreen

Estrada

ZLOČIN "ZVEZDA GRANDA"! BALIJA U BEOGRADU GRADI KARIJERU, A NA NASTUPIMA SLAVI RATNOG KOLJAČA! Popoviću, Breno, ovaj vaš peva o klanju Srba, a vi, sram vas bilo, ćutite!

Podeli vest

Sadik Hasanović ušao u finale 'Zvezda Granda', a u Bosni ponosno peva o klanju Srba i slavi zločinca Nasera Orića. Ipak, ni Saša Popović ni Lepa Brena neće da kažu ni reč protiv Sadika, a 'Grand' ga pravda da je bio maloletan kad je slavio zločine

Saša Popović i Lepa Brena neće ni reč da kažu o finalisti njihovog takmičenja "Zvezde Granda" Sadika Hasanovića, koji je u Bosni ponosno pevao o klanju Srba i slavio zločinca Nasera Orića!

Foto: Printscreen You Tube

Saša Popović

Glavni čovek "Zvezda Granda" i njegova koleginica odbili su javno da osude Hasanovića, koji je sa svojim ocem i bendom "Sateliti" na nastupima po Bosni veličao Orića, s kojim se čak i fotografisao i pevao pesme "Hej, ko na Božić u Kravice dođe" i "Oj Nasere, srebrenički sine"!

Iz "Granda" su juče poslali sramno saopštenje u kome poručuju da im je važno kakve on pevačke kvalitete ima (!?!).

Foto: Printscreen You Tube

Lepa Brena

"Muzički talent šou 'Zvezde Granda' punih 17 godina insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne deli po naciji, veri ili boji kože. Shodno tome, kada biramo kandidate za svoje takmičenje, isključivo se vodimo pevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvezdu", piše u saopštenju "Granda".

Oni priznaju da nisu ni proveravali šta je Hasanović ranije pevao na svojim tezgama, već im je bilo bitno samo da ume da peva:

"Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neophodnih za samo takmičenje".

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand/Happy Tv

Brena i Saša

Iz "Granda" su odbili da nam odgovore na pitanje da li će sa Hasanovićem raskinuti ugovor nakon što je javnost saznala da je na nastupima širio mržnju prema srpskom narodu. Prividno su se ogradili od njegovog ponašanja, pravdajući se da Sadik nije bio deo njihove produkcijske kuće kada je pevao sporne pesme:

"Svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mržnju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi. Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti, smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovića načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice".

Foto: Printscreen/ Srbija Danas

Marija Šerifović

Sadikova mentorka u takmičenju bila je Marija Šerifović. I ona je odbila da osudi svog dojučerašnjeg kandidata.

- Odgovarala sam za poteze te dece dok sam im bila mentor. Pre i posle toga ne znam šta su radili, niti mogu to da komentarišem - kratko je rekla Marija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 2 godine

Sta ste ocekivali od njih koji zaradjuju novac u Srbiji a trose sve u Hrvatskoj mesecima na odmorima. Upropastili stu srpske narodne pesme. Ne shvatam zasto ih bilo ko u Srbiji i slusa.

mbi

pre 2 godine

Nije sad maloletan. Zasto ne ukloni sporne snimke???

cccc

pre 2 godine

Imamo li mi pravosuđe, ako je kriv neka mu se sudi i zabrani ulazak u državu zbog toga što jr napravio. A mi nemamo dosta naših ? pa ih još uvozimo.

Rad

pre 2 godine

Dakle, pošto ne može da kolje Srbe (i potom ih opljačka) došao je ovde da na drugi način uzme Srbima pare. Sramota od produkcije, ttrebalo ga je odmah diskvalifikovati. Bajke tipa "Nisam znao šta pevam, imao sam 12 godina" ne pale. Sa 12 godina, znala sam da mi je rodbina pobegla u inostranstvo pred komunistima, moje društvo je pratilo obaranje američkog U 2 aviona i suđenje pilotu u SSSR, tj deca od 12godina itekako imaju pojma o politici.

mihail

pre 2 godine

Njemu i nekom Bubi Koreliju zabraniti ulazak u Srbiju i krivicno goniti preko poternica za drzavne neprijatelje.

dostojanstvo

pre 2 godine

Dobro je da se srbija budi...zar nije dosta ponizavanja srbskog naroda,srbije i republike srpske?...svakom u lice recite sta ga sleduje...ako im se ne svidja neka idu kuci

Dragan

pre 2 godine

Popović i Brena na propagiranju jugoslavenstvo na kojem ubiru ogromne pare a što pjevači iz BiH pljuju po Srbiji i njenom narodu njih ne zanima!!

Vehabija

pre 2 godine

Brena voli njene,još on pustio bradu sa 20 godina,sve govori samo budale ne razumu zašto.Što ne uklini sporne snimke?Treba država ozbiljno da reaguje.Ova bula Fahreta se širi po Beogradu,ćorča po Hrvatskoj.Državo reaguj već jednom ovom bradonji zbog dece srpske koja pobijena udariti zabranu ulaska u Srbiju.

Lazar

pre 2 godine

UPOREDITE VANJU IZ REPUBLIKE SRPSKE I OVOG LIKA IZ FEDERACIJE KO JE NAPRAVIO VECE NEDELO NJU SU MOMENTALNO IZBACILI JER JE KAO POVREDILA NAJNEBITNIJU OSOBU U SRBIJI KARLEUSU A NJEMU CE GRAND NA CELU SA POPOVICEM I FAHRETOM KUPITI STAN ZATO STO JE VREDJAO I VREDJA CEO SRPSKI NAROD PA ZASLUZUJE LI GRAND DA RADI I PERE POREZ U SRCU SRBIJE

miroljub

pre 2 godine

Fahreta Jahić(Brena) je pre više godina zakazala koncert Čačak ili Kragujevac) na veliki petak.Naša crkva je uzalud molila da to ne čini.Poturica ne samo što nije uslišila molbu crkve nego videči slab odziv,pozivala na na besplatan ulaz.Infomer se očigledno obraća na pogrešnu adresu.

Milan63

pre 2 godine

Ako je neko očekivao da će neko sa srpske estrade, osim časnih izuzetaka, da osudi Sadika Hasanovića i njegovo ranije pevanije u slavu Nasera Orića, a posebno neko iz "Granda", taj se grdno prevario. To su mahom ljudi kojima su bitniji novac, nastupi i zarade u BiH nego elementarni patriotizam, moral i čovečnost. To pokazuju njihove izjave ili odsustvo bilo kakvih izjava. Sramno i jadno.

krle

pre 2 godine

Sramota i ismijavanje majki Kravica u crnini.Ali,mi Srbi,smo obicna g.vna.Treba izolovati onog nezajazljivog popovica koji bi dao sve za pare..Toliko su ,svi u ziriju,dupeuvlakaci onima koji nas nazivaju genocidasima.Fuuuj,popovicu i ostali smradovi.

Beli

pre 2 godine

Srbin je bio glup i ostaće glup, zasto se forsiraju muslimani a srbi stavljaju po strani i to od nasih sopstvenih Srba, jadno i bedno mi smo kao nacija jedna velika nula

nagard

pre 2 godine

Ovo u Hrvatskj ne bi prošlo da je pevao Srbin.

ENG

pre 2 godine

Фахрети се и не чудим. Али јесте ли Ви Поповићу Србин? Довођењем и хваљењем овог ... вређате и понижавате своју земљу, претке, народ, православље. Или је све то код вас на продају?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija