• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2021

17:07

CECA I POPOVIĆ ZARATILI - NOVI ŽESTOKI SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA! Kada je kandidatkinja otkrila OVO pred kamerama nastao je HAOS - usledio ODGOVOR folk dive koji niko nije OČEKIVAO!

Marko Đoković

Estrada

CECA I POPOVIĆ ZARATILI - NOVI ŽESTOKI SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA! Kada je kandidatkinja otkrila OVO pred kamerama nastao je HAOS - usledio ODGOVOR folk dive koji niko nije OČEKIVAO!

Podeli vest

Sinoć je održana treća emisija nove sezone "Zvezda Granda", a ni ove subote nije moglo da prođe bez sukoba žirija i Saše Popovića.

Sinoć su već tokom prve pesme svi članovi žirija osim Cece pripremili da daju panik taster, a nakon što se zid podigao, Saša je zamolio kandidatkinju da se predstavi. Ona je na pitanje koliko ima godina odgovorila sa ''puno'', na šta je Popović dobacio:

Foto: Printscreen You Tube

Saša Popović

- Nije to puno! Šta da kažu ove babe onda u žiriju? - rekao je Popović.

- Ana Bekuta prešla šest banki, Snežana 62...Ja spadam u grupu mamuta, to ne računajte. Bosanac i ja smo 1800 i koje godište - rekao je Saša, a onda su se ženski članovi žirija naljutili komentarom da su one babe samo svojoj deci.

Foto: Marko Đoković

Ceca Ražnatović

- Babe smo svojim unučićima, a ne tebi Popoviću! - odbrusila mu je Ceca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija