• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Š.

28.10.2021

08:15

POJAVILA SE NOVA SRAMNA FOTKA VALENTINE PETROVIĆ - MISICA LAŽE! Pokazivala je znak 'velike Albanije' gde god je stigla!

printscreen

Estrada

POJAVILA SE NOVA SRAMNA FOTKA VALENTINE PETROVIĆ - MISICA LAŽE! Pokazivala je znak 'velike Albanije' gde god je stigla!

Podeli vest

Misica Valentina Petrović (21) masno laže da se slučajno fotografisala pokazujući rukama simbol "velike Albanije"!

Dan nakon što je predstavnica Srbije izazvala skandal na izboru za Mis interkontinental u Egiptu, na društvenim mrežama osvanula je još jedna njena sramna fotka kojom je ponovo pljunula po svojoj zemlji.

Čačanka na toj slici pozira u hotelskoj sobi u Šarm el Šeiku sa misicom lažne države Kosovo Besom Čitaku i Albanije Frontinom Gaši i opet pokazuje znak albanskog dvoglavog orla! A samo dan ranije Valentina se pravdala da je to samo jednom učinila na žurci i da su joj sve smestile Šiptarke...

'Glupa spontanost'

"Bila sam na žurci i devojke su me u naletu euforije pozvale da se fotografišem. Stala sam pored njih, one su mi u brzini namestile ruke za slikanje. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost", pravdala se na Instagramu praznoglava lepotica.

Nakon lažnog opravdanja, kako bi umanjila gnev naroda, ona je medijima poslala i fotografiju na kojoj sa predstavnicama lažne države Kosovo i Albanije pokazuje tri prsta!

Pogrešila je

Vlasnica "Mis Ju agencije" Vesna de Vinča, koja ima licencu za Mis interkontinental, kaže da je Valentinu upozorila na Šiptarke.

- Valentina je u teškom stanju, baš je nesrećna. Pogrešila je, mi smo je upozorili da su predstavnice takozvane države Kosovo i Albanije i ranije koristile izbore za mis da bi nas provocirale - kaže Vesna, koja očekuje da će i Šiptarka ispaštati zbog nove slike:

- Posle objavljivanja fotografije na kojoj mis Kosova drži tri prsta možemo da očekujemo da će i ona proći kroz "toplog medijskog zeca" jer je time rekla da je Kosovo Srbija!

Sara Reljić: Valetina me je šokirala

Pevačica Sara Reljić, koja će u decembru predstavljati Srbiju na svetskom izboru za Mis multivers, osudila je Valentinu:

- Šokirala sam se kada sam videla na društvenim mrežama spornu fotografiju. Verujem da naša predstavnica nije imala lošu nameru. Ipak, kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju, moraš da vodiš računa o svemu. U "Mis Ju kompaniji" uče nas svemu, a i nebrojeno puta su nam naglasili da se dešavalo da naše predstavnice imaju probleme, doživljavaju prozivke, loše komentare, provokacije i omalovažavanja od predstavnica Albanije i Kosova. To je česta pojava.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

Pitajte gusku koliko je para dobila .. ili se prodala za crtu ...

Fuj

pre 2 godine

Dno dna! Uz sumnju da je najlepša u Srbiji, pameti ni trunke. Uskoro će je angažovati Mitrović ili Marić-

Joyce

pre 2 godine

Valentina je nakon sramnog istupa sa dvoglavim orlom, uspela je da ubedi Besu Čitaku sa Kosova i Metohije i albanku Frontinu Gaši da podignu tri prsta, kako bi joj pomogle da ublaži svoju sramotu i glupost. Ostaje glavna misterija zašto nije mogla da ubedi i predstavnicu Crne Gore da se slika sa podignuta tri prsta? Ima li neko informaciju o tome?

PRC

pre 2 godine

Tri raširena prsta je ustaški sinbol koji je četnik drašković uveo na mala vrata kod maloumnih srba

Abe

pre 2 godine

Sramotno je da ovu zemlju može da predstavlja "svako". Što je još bitnije, "svako" izgleda ima pravo da odlučuje ko će zemlju predstavljati, pa nam zato tako i jeste. Devojku je nesporno potrebno vratiti sa takmičenja, a agenciju koja ju je angažovala i uputila na takmičenje potrebno je novčano debelo kazniti da joj nikada više ne padne na pamet da takve ličnosti upućuju da predstavljaju državu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17