• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

14.11.2021

23:30

NATAŠA BEKVALAC DOBIJA BASNOSLOVAN HONORAR ZA NOVU GODINU! OVO su njeni USLOVI, od CIFRE će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NATAŠA BEKVALAC DOBIJA BASNOSLOVAN HONORAR ZA NOVU GODINU! OVO su njeni USLOVI, od CIFRE će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac ima zakazane nastupe za doček Nove 2022. godine i reprizu, a honorar koji će zauzvrat dobiti jeprilično visok.

Naime, "mala" plava je dobila ponude koje se ne odbijaju, a 31. decembra i 1. januara Nata će nastupati u dva luksuzna prestonička hotela, kako navodi "Alo".

- Potražnja za Natašom je velika zbog toga što su njeni nastupi uvek veoma posećeni. Prošle godine je takođe imala dogovoren nastup za novogodišnju noć, ali nažalost, zbog epidemioloških mera ga je otkazala. S obzirom da ove godine nije ista situacija sa kovidom, ona je odlučila da 2022. godinu dočeka sa beogradskom publikom u jednom prestižnom prestoničkom hotelu - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: HIT dodatak/informer

Nataša Bekvalac

- Dobila je ponude koje se ne odbijaju. Za doček i reprizu uzeće 70.000 evra. Ona je velika zvezda i oko nje se svi otimaju, zbog toga su joj vlasnici ovih hotela ponudili velike pare na koje niko ne bi ostao imun - šokirao je iznosom izvor, koji tvrdi da Nataša ispred novca stavlja zdravlje svojih fanova.

Foto: TV Pink printscreen

Nataša Bekvalac

- Nataša je pristala da peva, ali joj je važno da se sve epidemiološke mere poštuju. Zasad su na snazi kovid propusnice koje će biti neophodne, ali ukoliko Krizni štab donese nove mere, organizatori će nastojati da se i one ispune. Nataša situaciju sa kovidom jako ozbiljno i odgovorno shvata zbog toga neće dozvoliti da na njenom nastupu bude bilo kakvih nepravilnosti koje bi ugrozile nečije zdravlje - objasnio je izvor, i otkrio da je Bekvalčeva veoma uzbuđena zbog predstojećih nastupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17