• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.01.2022

13:45

POZNATA VODITELJKA NAPUSTILA SRBIJU Dani Boračeva posle 100- te emisije prekinula snimanje i otišla u toplije krajeve!

Instagram/printscreen

Estrada

POZNATA VODITELJKA NAPUSTILA SRBIJU Dani Boračeva posle 100- te emisije prekinula snimanje i otišla u toplije krajeve!

Podeli vest

Kultna emisija "Desetka" neće se više snimiti s obzirom na to da je voditeljka odlučila da ode u toplije krajeve.

Poznata voditeljka i manekenka Danijela Boračeva godinama je u svojoj emisiji "Desetka" razmenjivala mišljenje sa poznatim novinarima, a sada je odlučila da na svoj projekat stavi tačku.

Foto: Instagram/printscreen

Danijela Boračeva

Poznata kao veliki hedonista, Dani Boračeva je odlučila da uživa u Dominkanskoj Republici gde je otputovala nakon snimljene 100-te epizode svoje emisije.

- Ti neki bezbrižni dani i osećaj slobode. Koliko prija kada te ne budi alarm, kada ne moraš da žuriš nigde i kada ne treba da štikliraš planirane obaveze! Ne znam za vas, ali meni uvek treba bar nekoliko dana da se naviknem na tu bezbrižnost i onda odmor bude gotov. Izgleda da ću morati da ga produžim. Šta vi mislite o tome pišite u komentarima - napisala je Danijela i time stavila do znanja svima da se neće vratiti s odmora u skorije vreme.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija