• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand online

09.02.2022

22:30

SAŠA POPOVIĆ JE OVOM POBEDNIKU ZVEZDA GRANDA POKLONIO PESMU! Postala je hit i svi je znate, a evo o kojoj numeri je reč!

ATAIMAGES

Estrada

SAŠA POPOVIĆ JE OVOM POBEDNIKU ZVEZDA GRANDA POKLONIO PESMU! Postala je hit i svi je znate, a evo o kojoj numeri je reč!

Podeli vest

Nekadašnji pobednik ''Zvezda Granda Dušan Svilar dobio je stalni angažman u pozorištu na Terazijama, a on se sada prisetio podrške koju mu je na početku karijere pružao Saša Popović.

- Saša nije samo meni dao vetar već svima još od momenta kada smo dobili priliku da učestvujemo u ''Zvezdama Granda''. Od 10 hiljada kandidata nas nekoliko je ušlo u taj uži krug, to je bila već pobeda, doći do finala je druga pobeda, a pobeda u finalu je pobeda nad pobedama. Verujem da su i ostali zahvalni na tome i na samoj saradnji sa Sašom. On je sjajan autor i meni je žao što ljudi ne znaju ustvari njegov stvaralački talenat. On je meni napisao jednu od najlepših pesama koju sam otpevao ''Rode će se opet vratiti'' koju je fenomenalno iskomponovao. Sećam se kada sam završio takmičenje on je rekao da od Granda dobijam album ali da ima on jednu pesmu za mene, koju će mi odsvirati pa da je uzmem ako mi se dopadne - rekao je Dušan i dodao:

Foto: Tanjug

Dušan Svilar

- Sećam se kada mi je otpevao pesmu i seo uz klavir, nisam mogao da prepoznam onog Sašu Popovića iz emisije i ovog Sašu kao autora (smeh). Rekao sam mu da mi se jako sviđa i on je predložio da je snimim sa kolegama iz takmičenja kao uspomenu i tada je nastao Grand kvartet. Pesma je bila uvrštena i na moj album i tu pesmu obožavam i često izvodim na svojim nastupima.

Podsetimo, Dušan Svilar je proglašen za pobednika treće sezone takmičenja "Zvezde Granda" na koncertu na Tašmajdanu 15. septembra 2007, a tada je dobio više od 350.000 od ukupnih 1.300.000 SMS glasova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17