• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.02.2022

22:50

U PITANJU JE BOLEST! Iz "Zvezda Granda" izostala Sanja Kužet i Bosanac, Saša Popović sve potvrdio!

printscreen

Estrada

U PITANJU JE BOLEST! Iz "Zvezda Granda" izostala Sanja Kužet i Bosanac, Saša Popović sve potvrdio!

Podeli vest

Nova emisija "Zvezde Granda" večeras je emitovana, ali bez voditeljke i člana žirija

Sanja Kužet, voditeljka u "Zvezdama Granda" i Dragan Stojković Bosanac nisu se večeras pojavili u studiju, a Saša Popović otkrio je zbog čega.

Foto: printscreen

Ima zdravstvene probleme... Sanja

Popović je objasnio da je Sanja Kužet izostala sa snimanja zbog bolesti, dok za Bosanca nije precizirao razloge, ali je naveo da je kompozitor bio sprečen da dođe.

Foto: Printscreen You Tube

On nema zdravstvene probleme Dragan Stojković Bosanac

- Neće korona u tog baksuza - našalila se Viki Miljković na račun kolege iz žirija, kada je Saša objavio da Bosanac neće prisustvovati ovog puta.

Popović je zatim naveo da to dovodi do malih promena u načinu glasanja u večerašnjoj emisiji.

- Pošto Bosanac nije tu, umesto njega ću večeras glasati ja, ja ću biti taj šesti glas - objasnio je Saša Popović, koji inače u takmičenju ima ulogu sudije.

Kada je nastupao prvi kandidat kome je Dragan Stojković Bosanac mentor, Saša Popović je kompozitora uključio putem video poziva.

- Bolja mi je slika odavde, pazite kako ćete da glasate, videćete kad vam dođem - "zapretio" je Bosanac kolegama iz žirija.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija