• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - S. K.

14.02.2022

07:30

FOLKER SE POČASTIO JOŠ JEDNOM NEKRETNINOM  Mile posle Dominikane kupio stan i u Turskoj

ATA Images

Estrada

FOLKER SE POČASTIO JOŠ JEDNOM NEKRETNINOM Mile posle Dominikane kupio stan i u Turskoj

Podeli vest

Mile Kitić kupio je stan u Turskoj u ekskluzivnom delu Antalije!

Folkeru je ovo druga nekretnina na moru, pošto je pre dve godine već pazario jednu u Dominikanskoj Republici.

- Mile i njegova porodica obožavaju leto i more, pa se nisam iznenadio kada mi je rekao da će kupiti stan na Sredozemnom moru. Ovog puta hteo je da mu nekretnina bude bliža Srbiji i zato se odlučio za Tursku. Uzeo je stan od 150 kvadrata u najlepšem delu Antalije, blizu mora - priča naš izvor i dodaje da Kitić planira da renovira stan:

Foto: Zoran Sinko

Mile Kitić

- Za sređivanje je zadužio ženu Martu Savić i njihovu ćerku Elenu. Plan im je da ga do leta urede po svom ukusu i da onda tamo provedu dva meseca.

Poznati pevač je već praznio džepove za stan na obali mora. On je pre dve godine za dupleks od 200 kvadrata u Dominikani iskeširao pola miliona evra.

- Marta i Elena su bile na odmoru tamo i kad su se vratile u Srbiju, samo su govorile o toj zemlji. Obe su mi rekle da žele češće da letuju tamo. Seo sam, razmislio i rekao im: "Ako volite, izvolite stan." Deo novca sam dao iz ušteđevine, a podigao sam i kredit. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora, a Marta je stan sređivala četiri meseca - ispričao je Kitić.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija