• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2022

13:05

INFORMER.RS NA LICU MESTA! Evo kako izgledaju ZGRADE u koje je Saša Popović uložio MILIONE! (FOTO)

printscreen

Estrada

INFORMER.RS NA LICU MESTA! Evo kako izgledaju ZGRADE u koje je Saša Popović uložio MILIONE! (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnji vlasnik "Grand" produkcije, Saša Popović odlučio je da uloži novac u nekretninu nakon što je prodao svoju muzičku kuću.

Saša Popović je deo svog novca uložio u gradnju luksuznih zgrada koje se nalaze na početku naselja Bežanijska kosa.

Informer.rs je otišao na lice mesta i napravio ekskluzivne fotografije novih zgrada, čiju je izgradnju finansirao Saša Popović. Na prvi pogled, može se zaključiti da je reč o luksuznim zgradama, jer izgledaju neverovatno i moderno.

Popović je, kako glasine kruže, uložio ogroman novac u izgradnju nekretnina koje će mu doneti veliku zaradu. On je u izgradnju luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi uložio nekoliko miliona evra.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

Podsetimo, on je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj "Junajted grupi" 51 odsto kapitala Grand produkcije za čak 15.000.000 evra, što znači da je njemu pripala polovina ove sume. Osim toga, Saša ima i visoke i stabilne mesečne prihode, s obzirom na to da i dalje vodi firmu koju je osnovao s kumom Brenom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zgrade koje gradi Saša Popović

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija