• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.K.

25.02.2022

07:00

OPA! NOVA ESTRADNA LJUBAV NA POMOLU! Milica Pavlović: Volim mlađe muškarce, Vojaž je lep!

printscreen

Estrada

OPA! NOVA ESTRADNA LJUBAV NA POMOLU! Milica Pavlović: Volim mlađe muškarce, Vojaž je lep!

Podeli vest

Nova ljubav je na pomolu!

Milica Pavlović (30) priznaje da voli mlađe muškarce i da joj je kolega Mihajlo Veruović Vojaž (20) dobar frajer! Mladi reper nedavno je izjavio da je "seksi senjorita" najlepša pevačica, a ona mu je odmah uzvratila komplimente.

- Imam fenomenalno mišljenje o Vojažu i obožavam njegovu muziku. Mlad je, lep i elokventan dečko. Ne znam da li je moj tip, mada ja volim mlađe muškarce... - priznaje Milica i podseća da je Vojaž jedan od retkih koji ju je podržao kada su je napali da skrnavi lik Kosovke Devojke u spotu "Crna jutra":

Foto: Novak Djurović

Milica Pavlović

- On mi je poslao poruku podrške i ja cenim takve gestove. Podržavam ga jer je vizionar. Rekao mi je i da postaje glumac i da sa rediteljem Milošem Avramovićem radi na nekoj seriji. Drago mi je zbog njega.

Navijam za Saru na Evroviziji

Milica bi volela da nas na Evroviziji predstavlja Sara Jo s pesmom "Muškarčina":
- Mislim da će Sara otići na Evrosong. Ona će se sigurno vizuelno potruditi, ima dobru pesmu, mlada je, lepa, elokventna i govori nekoliko jezika. Mislim da bi bila dobar predstavnik.

Foto: printscreen

Vojaž

Podsetimo, Milica je do sada krila od javnosti sve svoje momke. Donedavno je bila u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem (24), sinom bivšeg fudbalera Niše Saveljića, koji je, gle čuda, od nje mlađi šest godina!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Pavlović

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17