• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.02.2022

15:20

KRITIKOVALI JE U "ZVEZDAMA GRANDA", S KOLEGOM IMALA SAOBRAĆAJKU! Ovo je životna priča pretučene Marine Radosavljević

facebook.com

Estrada

KRITIKOVALI JE U "ZVEZDAMA GRANDA", S KOLEGOM IMALA SAOBRAĆAJKU! Ovo je životna priča pretučene Marine Radosavljević

Podeli vest

Pevačica ima burnu prošlost

Marina Radosavljević pretučena je u subotu uveče u Vrnjačkoj Banji ispred kafića u kom je trebalo da peva. Nju su dva nepoznata muškarca pretukla, nakon čega je završila, najpre u hitnoj službi, a potom i u bolnici u Kraljevu.

Foto: facebook.com

Međutim, i njena životna priča je burna, a sve je počelo u "Zvezdama Granda". Više od deset godina se profesionalno bavi pevanjem i redovno nastupa. Za sebe kaže da je pouzdana, tolerantna i požrtvovana osoba. Mana joj je što teško donosi odluke. Pored pevanja, obožava ples. Muzički uzori su joj Ana Bekuta i Snežana Đurišić.

Tokom svog učešća u pomenutom šou programu izazivala je razne komentare publike i delila žiri koji je za nju imao i reči hvale, ali i kritike.

Tokom 2020. godine, članovi žirija Zvezda Granda složili su se samo u jednom kada je Marina u pitanju – da se ne slažu.

Članovi žirija je nisu štedeli tokom njenog takmičenja, pa su komentari bili razni.

- Pralice, greške koje imaš nikako da ispraviš. Treba ti dosta vremena i rada, a Đorđe sigurno ne može da ti se posveti 5 puta nedeljno. Maky, potpuno neatraktivan program, čini mi se da su pesme trajale do Bogojavljenja. Za tebe je efektivnije pevati kraće pesme. Očigledno je da nešto ne radiš kako treba.

Snežana Đurišić je tada smatra da je Marina dobra pevačica i slaže se sa Šerifovikom da ovaj muzički program nije za nju.

Foto: facebook.com

- Volela bih da pronađeš repertoar koji će da pokaže tvoje vokalne sposobnosti - dodala je.

- Šta, devojko, sa tobom nije u redu? Šta je znači Marina Radosavljević Maky, kakva Maky, šta znači ovo y? To u startu zvuči da ništa napraviti nećeš, pogledaj kako si se obukla - bila je oštra tada Karleuša, pa joj poručila da malo prevrti Instagram i ugleda se na nju i njene stajlinge.

- Pratim tvoj rad na Instagramu, ali ne mogu tako da se razgolitim - odgovorila je tada takmičarka, a Karleuša joj odgovorila da je večeras sigurno više obučena nego ona.

Inače, Marina i njen kolega Filip Mitrović doživeli su saobraćajnu nesreću 2016. godine.

Do udesa je došlo, kako je Filip tada rekao, kada je vozač drugog automobila preticao tako što je kršio pravila u saobraćaju, i pevač je srećan što nije došlo do veće nesreće jer muškarac koji je u tom trenutku bio u drugom autombilu, vozio je i bebu, ali mu to nije bio razlog da više povede računa u saobraćaju.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17