• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

10:09

BOJANA STAMENOV SE OGLASILA Konačno progovorila o gubitku kilograma MARKETING ME NE ZANIMA

Printscreen

Estrada

BOJANA STAMENOV SE OGLASILA Konačno progovorila o gubitku kilograma MARKETING ME NE ZANIMA

Podeli vest

Bojana Stamenov konačno se oglasila na svom Instagram profilu i progovorila o svom fizičkom izgledu.

Pevačica je drastično smršala i do sada je odbijala da govori na ovu temu.  Međutim, sada kaže da će otkriti sve detalje.
- Zato što ste me pitali! Već mesecima unazad dobijam na stotine poruka 'kako sam uspela?". Rešila sam da sredim zdravlje jer nije išlo na dobro - napisala je Bojana.

Foto: Public

Bojana Stamenov nekada

Ona kaže da je ne zanima da dobija medijsku pažnju zbog svog fizičkog izgleda:

- Ne, nisam nikako želela da se oglašavam jer me marketing "Srpska Adel,smiršala bla bla" ne yanima jer ja do sada nisam davala izjave, pisali su, nagađali sami! 35,30,45kg...kao da sam...fuj? Ali na stotine vas se javilo u moj DM, medindžer itd sa pohvalama, žalbama, opisom istog ako ne i sličnog problema.Znam kako vam je i zbog vas ako ću igde da pricam biće to ovde i danas! RTS ORDINACIJA 14:10h RTS1 - najavila je Bojana gostovanje u emisiji na javnom servisu gde će otkriti sve detalje svoje ishrane. 

Foto: Informer

Bojana Stamenov sada

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija