• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

10.03.2022

21:06

ĐORĐE DAVID MI JE SLAO BEZOBRAZNE PORUKE I GOLIŠAVE FOTKE! Član žirija Zvezda Granda u centru skandala - uznemiravao kandidatkinju?!

Marko Đoković

Estrada

ĐORĐE DAVID MI JE SLAO BEZOBRAZNE PORUKE I GOLIŠAVE FOTKE! Član žirija Zvezda Granda u centru skandala - uznemiravao kandidatkinju?!

Podeli vest

Mirjana Popović, učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koja se za takmičenje prijavila putem onlajn konkursa, ali nije prošla u dalje takmičenje, optužila je Đorđa Davida da ju je navodno uznemiravao.

Mirjana je juče dostavila domaćim medijima navodnu prepisku sa Đorđem Davidom, a njihovu navodnu komunikaciju prenosimo u celini.

- Lepo spavaj, ljubim te, budi dobra, nastavljamo da pišemo, okej, nemoj da se nerviraš, kul - rekao je navodno pevač u glasovnoj poruci.

Muzičar je, kako piše "Kurir", Mirjani poslao i fotografiju kako sedi na krevetu, a oko struka mu je obavijen peškir.

Foto: Printscreen You Tube

Đorđe David

- Šta mi šalješ, bre, ovo? - upitala ga je ona.

- Pošalji ti nešto - zatražio je navodno David.

- Pa nisam retard da ti šaljem - uzvratila je ona, a muzičar joj je navodno poslao fotografiju kako se pući, a u opisu je navodno naznačio da je poljubac za nju, zbog čega je burno reagovala.

Beži, bre, kako te nije sramota? Možeš deda da mi budeš! Meni je fascinantno koliko si ti plitkouman. Prvo mi nudiš neke časove za 250 evra. Ako već idem na časove, za te pare idem kod nekoga ko će me zaista nešto naučiti, a ne kod tebe, koji pojma nemaš. Tebi su potrebni časovi. Sramota - odbrusila je mlada pevačica.

- Pazi kako pričaš sa mnom - zapretio joj je navodno David.

Foto: Marko Đoković

Đorđe David

Popovićeva je sve do detalja navela u izjavi:

- On je kontaktirao sa mnom preko Instagrama. Razgovarali smo o takmičenju, muzici, dao mi je svoj broj. Pitala sam ga za časove pevanja. Ubrzo mi je slao fotografije, snimke gde se nalazi i šta radi. Nije me zanimalo. Zahtevao je da mu šaljem svoje, ja sam grubo odbila! Videla sam da njegovo ponašanje postaje vrlo bezobrazno, jer je umislio da je nešto bitan i važan. Konstantno mi je slao fotografije, neprimerene poruke, video-snimke i glasovne poruke. Nije mi uopšte bilo jasno šta hoće?! Burno sam reagovala. Rekla sam mu da nisam zainteresovana za takve stvari, po godinama može deda da mi bude. Ako mu je već do didi-miđi, neka traži žene od 50 plus, pa njima neka se javlja i šalje gluposti, a ne nama deci - poručila je ona.

Đorđe kaže da mu je ova afera nameštena.

- Takve namontirane gluposti s ciljem da se meni iz nepoznatog razloga naudi neću da komentarišem, vidimo se na sudu - poručio je on za "Kurir".

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EMISIJE "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija