• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

13.03.2022

12:01

CECA O ANASTASIJINOM PRVOM NASTUPU Imala sam tremu! Dobila sam konkurenciju! EVO KOJI SAVET SAM JOJ DALA

informer/printscreen

Estrada

CECA O ANASTASIJINOM PRVOM NASTUPU Imala sam tremu! Dobila sam konkurenciju! EVO KOJI SAVET SAM JOJ DALA

Podeli vest

Ceca Ražnatović nastupala je na Mjuzik viku na Kopaoniku, dok je njene ćerka Anastasija imala svoj prvi nastup u Parizu.

 

Ceca kaže da je cele večeri bila uzbuđenja zbog ćerkinog susreta sa publikom. Odmah je gledala sve snimke sa Anastasijinog nastupa, a u intervjuu za Informer je otkrila kako se osećala:

Vi ste u subotu uveče nastupili na Kopaoniku u okviru Mjuzik Vik festivala, a vaša ćerka Anastasija je imala prvi nastup i to u Parizu. Kako ste se osećali?
- Imala sam tremu, ali ne zbog sebe nego zbog Anastasije. Već sam u toku noći preslušala snimke sa njenog nastupa. Imala sam tremu, jer to je moje dete, pa emotivno reagujem. Za sebe nikad nisam imala tremu. Ni ona nije imala, nego ja. 

Foto: Informer

Ceca Ražnatović

Jel vas zvala pre nastupa?
- Čule smo se pred nastup i generalnu probu, pričale smo i bila je potpuno kul. Kad sam pogledala klip sa nastupa bila sam uzbuđena. Jako mi je žao sto nisam bila sa njom, ali bila je Lidija, portparol i njeni prijatelji iz Beograda. Sada zvanično imamo još jednu pevačicu u kući. Dosad sam ja bila diva. Dobila sam konkurenciju. 
Mislite li da će Anastasija prevazići vašu slavu?
- Volela bih da Anastasija prestigne moju popularnost. Jer je san svakog roditelja da ga deca prevaziđu. Moram i ja nekad u penziju. Neću sigurno do kraja života da pevam. 

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović


Šta ćete da radite u penziji? 
- Da pecam! Ali, ne razmišljam o peniziji, ježim se od toga. Ja ću u penziju tek sa 95, a do tada ću biti mlada. Živeću do 120 godine. Znam da se osećam dobro u svojoj koži. Mladalačkog sam duha, puna energije a to je bitno da me održava u životu. Za 30 godina ću izgledati bolje nego sad. 
Jeste li joj dali neki savet?
- Dala sam joj savet da bude što prirodnija i spontanija. Neke moje kolege su govorile da ne bi svojoj deci dali da se bave ovim poslom, jer nije to posao za ženu, ali ja tako ne mislim.  To je lep posao ako se radi na pravi način. Kad ima ko da vas posavetuje, to je najlepši posao na svetu.
Hoće li Anastasija početi da nastupa u Srbiji posle Pariza? 
- Ne znam. Morate nju da pitate. 
Mislite li da je spremna za to? 
- Ako je spremna za Pariz što ne bi bila za Beograd.
Pripremate li vi nove pesme?
- Imam četiri, pet novih melodija pa ću probati sa nekim novim tekstopiscima pošto Marine više nema. Ako se pronađemo, pronašli smo se.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija