• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tamara Matić

31.03.2022

07:30

KRSTINJA ZAKAZALA NOVE OPERACIJE! Zvezda Granda sada stavlja SILIKONE!

Privatna arhiva

Estrada

KRSTINJA ZAKAZALA NOVE OPERACIJE! Zvezda Granda sada stavlja SILIKONE!

Podeli vest

Pevačica nakon operacije planira nove promene

Krstinja Todorović (25) posle razvoda stavlja silikone i u usta i u grudi! Takmičarka "Zvezda Granda" posle operacije želuca smršala je 92 kilograma, ali i dalje nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

Foto: Foto: Siniša Medić

Rešila sve da reši... Krstinja Todorović

Krstinja je već zakazala dve nove intervencije na jesen.
- Sada ima 68 kilograma i pršti od samopouzdanja. Lepo se oseća u svojoj koži, ali ima još nekih stvari koje bi promenila. Recimo, grudi i usta. Sviđaju joj se veće usne, tako da je rešila svoje da poveća. I u grudi će da stavi silikone, neće ih povećati, samo će ih učvrstiti - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da se pevačica neće smiriti sve dok ne bude izgledala tip-top:
- Svesna je da sada mnogi muškarci uzdišu za njom i uživa u tome. Razgovarala je sa estetskim hirurgom i on joj je dao neke sugestije, šta bi još na njoj moglo kod nje da se uradi. Sada se polako sprema za odlazak "pod nož" i jedva čeka da izvuče maksimum od svog izgleda.

 


Kako saznajemo, jedan od razloga što se Krstinja razvela jeste i taj što njen suprug Bogdan nije podržavao njenu transformaciju od debeljuce do top tibe.

 

Krstinja sve potvrdila

Krstinja je potvrdila za Informer da će staviti silikone u grudi i usta.
- Tačno je da idem na nove operacije. Planiram da stavim silikone u grudi. Verovatno ih neću uvećavati, važno mi je da budu čvrste i da mi lepo stoje haljine. Pričala sam sa doktorom, pa ćemo videti šta je najbolje za mene. Dogovorili smo se da me operiše tek na jesen, jer se još oporavljam od zatezanja kože i operacije želuca - kaže pevačica za naš list.

- Stalno su se svađali oko toga. Nije je podržao kada je otišla na operaciju želuca, smatrao je da treba da smrša prirodnim putem. Kada je njihov odnos postao nepodnošljiv, odlučili su da se razvedu.

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" nedavno je za Informer otkrila da je preživljavala pravu torturu zbog težine.
- Na ulici u Podgorici su mi dobacivali: "Krmačo", "Prasice"... Uzvraćala sam im osmehom, ali kada bih došla kući, plakala bih. Postala sam psihički labilna jer sam na internetu o sebi čitala sve i svašta. Pisali su mi: "Na šta ličiš, nakazo", "Je l' te nije sramota da tako izgledaš"... Bolelo me je to što više komentarišu moj izgled nego pevanje. Ali to me je i navelo da nešto preduzmem i odem na smanjenje želuca. Posle te intervencije počela sam da gubim kilogram dnevno. U početku nisam mogla više od dva-tri zalogaja da pojedem i to je bilo baš jezivo - ispričala nam je Krstinja. 

Ranije sam nosila 5 XL, a sada sam broj M


Krstinja Todorović kaže da je presrećna što sada nosi veličinu M.
- Nosila sam 5 XL, a sada M! Morala sam ceo orman da obnovim, ali to su slatke muke. Ranije nisam volela da idem u kupovinu garderobe jer mi je teško bilo da nađem nešto što mi odgovara, a i za gojazne ljude je garderoba duplo skuplja - priča pevačica.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija