• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.04.2022

20:10

OVO JE RAZLOG SVAĐE MILICE I LUKASA?! Pavlovićeva i Aca zaratili zbog 150.000 evra?! Isplivali detalji

ATA Images/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

OVO JE RAZLOG SVAĐE MILICE I LUKASA?! Pavlovićeva i Aca zaratili zbog 150.000 evra?! Isplivali detalji

Podeli vest

Vest da su Milica Pavlović i Aca Lukas u svađi, odjeknula je kao bomba, a pevačila je progovorila o sukobu sa kolegom

Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan, a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. Pesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem ali sam je skinula - rekla je Milica Pavlović za Espreso, međutim, nije želela da otkrije zbog čega je došlo do svađe.

Foto: Novak Djurović/printscreen

Milica Pavlović i Aca Lukas u svađi

Nedavno se šuškalo da im je puklo prijateljstvo zbog 150.000 evra! Naime, u vreme kada su snimili pesmu, koju je finansirala Milica, Lukas nije sarađivao sa svojim aktuelnim menadžerom Sašom Mirkovićem, sa kojim je nedavno obnovio saradnju.

Kako se pričalo, a kako prenosi "Pink.rs" iako niko od aktera to nije potvrdio, Mirković je navodno nagovorio Lukasa da Milici traže 150.000 evra na ime autorskih prava, a pričalo se da su joj pesmu skinuli sa njenog Jutjub kanala i stavili zabranu za korišćenje.

Milica kaže da je spot sa popularne mreže sama uklonila, a bilo je reči čak i da će Lukas ponovo snimiti istu pesmu, samo sa drugom pevačicom. Ipak, to se do sada nije desilo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Saša Mirković - menadžer Ace Lukasa

Takođe, jedan od povoda za svađu mogao bi biti i način na koji je Aca Lukas prokomentarisao vest o tome da je Milica Pavlović prihvatila ulogu u seriji "Pevačica".

- Iskreno da ti kažem kada sam saznao koja je serija u pitanju i o čemu se radi, nevezano za Milicu mislim da to nije ok. Žao mi je što igra Milica jer je neću gledati - rekao je između ostalog tada Lukas.

Iako danas nisu prijatelji, Milica je 2018. godine snimila duet sa Lukasom, a tada je o njemu pričala sve najlepše.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aca Lukas u svađi sa Milicom Pavlović

- Imala sam to zadovoljstvo da Acu Lukasa upoznam na samom početku svoje karijere i da prvi kompliment od neke velike zvezde dobijem upravo od njega. On je i tada bio velika zvezda, a ja klinka koja je iz Bunibroda došla u takmičenje da okuša sreću i pokuša da napravi karijeru. Prvi put kada me je video, javno mi je rekao kako je siguran da ću biti velika zvezda i da ću napraviti karijeru, a nedavno je javno istakao i da je za sve ove godine u takmičenju te reči uputio samo meni. U tom momentu, kada sam tek počinjala svoju borbu, to su bile reči za koje sam se uhvatila i one su mi bila motivacija da se izborim sa svim problemima i ostvarim svoje snove. Zato mene za Lukasa od samog početka veže neka vrsta ljubavi, kao prema čoveku koji mi je ulio samopouzdanje i dao neophodan podstrek. S godinama se naš odnos razvijao, vezuju nas razni višesatni razgovori o žvotu, poslu, ljudima i kako sam ga dobro upoznala, tako mogu da ga kažem da ga zaista cenim, poštujem i volim jer je on jedan veoma specifičann muškarac, dobar čovek i veliki laf - rekla je Milica tada za Story, a tačan razlog svađe Pavlovićeve i Ace Lukasa za sada nije poznat.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17