• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.04.2022

09:12

GUDELJ PRE MESEC DANA RASKINUO SA OVOM PEVAČICOM! S njom je fudbaler bio pre Anastasije!

pixabay i printscreen

Estrada

GUDELJ PRE MESEC DANA RASKINUO SA OVOM PEVAČICOM! S njom je fudbaler bio pre Anastasije!

Podeli vest

Fudbaler Nemanja Gudelj slab na popularne pevačice

Vest da su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u vezi mnoge je iznenadila, a verovatno najviše njegovu bivšu devojku.

Foto: printscreen

Počeli da se zabavljaju pre mesec dana... Anastasija Ražnatovići Nemanja Gudelj

Kako prenose mediji Anastasija i Nemanja u vezi su mesec dana, a isto toliko je prošlo od kada je Gudelj raskinuo sa Sanjom Vučić članicom grupe "Hurricane".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Raskinula s Nemanjom pre mesec dana... Sanja Vučić

Sanja Vučić i Nemanja Gudelj bili su u vezi šest meseci, a navodno su raskinuli zbog razdvojenosti. Kako su pre mesec dana pisali mediji, Sanja je bila ta koja je odlučila da prekine vezu sa Nemanjom:

- Njh dvoje su se složili da je bolje da naprave pauzu, pa da kasnije vide na čemu su – započinje naš izvor i dodaje:

 

 

– Međutim, sada kad svi vide da je Sanja slobodna i da više nema momka, sigurno će svi da navale na nju. Verujemo da neće ostati sama jer ona inače ima udvarače, a tek sad će da se ohrabre mnogi – objasnio je tada izvor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija