• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

17.04.2022

22:46

BLIŽI SE TRENUTAK KADA ĆU DOBITI DETE! Marija Šerifović ne odustaje od venčanice i porodice, otkrila sve detalje!

Instagram

Estrada

BLIŽI SE TRENUTAK KADA ĆU DOBITI DETE! Marija Šerifović ne odustaje od venčanice i porodice, otkrila sve detalje!

Podeli vest

Popularnoj pevačici tokom gostovanja u jednoj emisiji, javila se bliska prijateljica i otkrila šta joj želi

Marija Šerifović pre nekoliko godina govorila je o majčinstvu, a sada je otkrila i kada će se to dogoditi. Naime, njena dobra prijateljica Jovana Nikolić Mišković uključila se u toku jedne emisije u kojoj je Marija bila gost i otkrila javno svoje želje:

Foto: Zoran Sinko

Marija Šerifović

- Nas dve smo jedna drugoj rekle sve, tako da nemam šta mnogo da ti kažem, osim da želim da u skorijoj budućnosti ne rasprodaješ "Arene" već da menjaš pelene - rekla je Jovana.

Na to je Marija prokomentarisala:

- Kako je bezobrazna ova Jovana. Šalim se... Nas dve smo jako, jako dobre prijateljice i svašta smo u ovom životu prošle zajedno. Tako da, lepa, uzela sam to u razmatranje - rekla je Marija.

Pre nekoliko godina Marija je izjavila da bi volela da bude majka dečaka, a kako je otkrila sada do danas joj se želja nije promenila.

Foto: Printscreen Instagram/MilosNadazdin

Razotkrila Mariju... Jovana Nikolić

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži - kaže popularna pevačica i dodaje:

- Jovana, doći ćeš, pa ćeš da menjaš pelene - poručila je Šerifovićeva svojoj prijateljici Jovani Nikolić Mišković.

- Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - kaže Marija Šerifović.

Marija je otkrila da može sebe da zamisli u venčanici i da želi ogromnu belu haljinu.

- Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali venčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću poneti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od lepših venčanica koju su ljudi videli - otkrila je Šerifovićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17