• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2022

13:48

SLOBA PROGOVORIO O BEBI S JELENOM, A ONDA OTKRIO KAKAV JE PROBLEM IMAO SA OBOŽAVATELJKOM! Radanović o detaljima života u Višnjičkoj banji!

informer

Estrada

SLOBA PROGOVORIO O BEBI S JELENOM, A ONDA OTKRIO KAKAV JE PROBLEM IMAO SA OBOŽAVATELJKOM! Radanović o detaljima života u Višnjičkoj banji!

Podeli vest

Poznati pevač nedavno se oženio Jelenom Đuričanin, a odmah nakon toga uselili su se u novu kuću. Sada je otkio i kada stiže prinova

Sloba Radanović ne otkriva lako detalje iz svog privatnog života, ali je sada odlučio da javnost obavesti o planovima za budućnost. On je priznao da planira proširenje porodice s Jelenom, koja iz prethodnog braka ima dva sina:

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Spremni za dete... Jelena i Sloba

- Da, radimo na proširenju porodice - kratko je poručio Sloba kroz širok osmeh, te je dodao koji mu je omiljeni kutak u novom domu od pola miliona.

- Moj bazen se trenutno radi, tek sam se doselio, otom potom. Napravio sam teretanu, to mi je bila želja, prostoriju sam opremio po svom ukusu, to je neki moj kutak u kojem ću provoditi najviše vremena. Sramota me je da pričam o ciframa, mislim da je to nepotrebno. Našao sam kuću koja mi odgovara, tražio sam da je mirnije mesto, predivan kraj, kao da sam tamo deset godina. Komšije su super. Svi mi govore da je Miroslav Ilić blizu, voleo bih da ga čujem sa terase da peva - rekao je Sloba, koji uveliko radi na novim projektima.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Komšije su mu super, ali bi želeo da vidi Miroslava Ilića

Pevač planira da ovog leta ostavi i vremena za odmor.

- Imponuje mi što nas ljudi traže svuda, menadžera pitam da li ima dušu. Ne grabim da uzmem sve pare ovog sveta, treba da ostavimo malo perioda i za nas, da uživamo u letu. Nikad ne pitam za koje pare radim, samo dobijemo koverat na kraju - iskren je bio pevač, te se prisetio jedne napadne obožavateljke:

- Nisam bio progonjen, bila je jedna u Crnoj Gori koja je bila simpatično luckasta. Stalno je dolazila na moje nastupe, pokušavala je da me poljubi, gađala me je nekom čizmom jer nisam hteo da je poljubim. Čekala me kod parkinga, nije mi dala da uđem u auto. Nije prešlo neku granicu da sam se osetio ugroženo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17