• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

11.05.2022

16:30

BARBARA GA MAZILA PO GLAVI ČIM JE RASKINULA SA DARKOM! Član Levijatana progovorio o vezi sa Barbarom!

Insajder

Estrada

BARBARA GA MAZILA PO GLAVI ČIM JE RASKINULA SA DARKOM! Član Levijatana progovorio o vezi sa Barbarom!

Podeli vest

Barbara Bobak definitivno je stavila tačku na vezu sa Darkom Lazićem, a odmah potom osvanule su fotografije na kojima se vidi kako joj je na krilo glavu stavio jedan od članova udruđženja "Levijatan"

I dok svi bruje o tome da je Barbara započela vezu sa Markom Cvetićaninom, bivšim učesnikom "Zadruge 5" i članom "Levijatana", ona ga je angažovala za snimanje spota.

Foto: Privatna arhiva

Njega je prvog držala na krilu nakon Darka

Marko je nakon toga objasnio prirodu svog odnosa s Barbarom i otkrio da li su započeli vezu:

- Barbara i ja smo stvarno samo prijatelji, najbolji prijatelji na celom svetu. Znamo se dugo, sigurno jedno godinu dana. Zaista smo samo prijatelji, pa rekao bih javno da ima nešto više između nas, nema od čega da se krijem, ne plašim se ja nikoga, ni Darka Lazića, ali stvarno smo drugovi - započeo je Marko i dodao:

Foto: pink.rs

Marko Cvetićanin

- Imam svoju devojku sa kojom sam već tri meseca u vezi. Sa Barbarom sam radio na snimanju njenog spota, angažovala me kao glumca. Za Barbaru mogu da kažem da je mnogo dobra, fina i poštena devojka. Mislim da se odlično snašla na snimanju ovog spota i verujem da će ona biti jedna od jačih zvezda što se tiče naše estrade- kazao je Marko.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija