• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2022

18:03

SANJA MARINKOVIĆ PRIČA O PRIVATNOM ŽIVOTU! U kakvom je odnosu sa porodicom, sinom i koji hobi, zahvaljujući ocu, ima!

Promo

Estrada

SANJA MARINKOVIĆ PRIČA O PRIVATNOM ŽIVOTU! U kakvom je odnosu sa porodicom, sinom i koji hobi, zahvaljujući ocu, ima!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković pričala je o današnjem maratonu, svojim željama, ali i o sinu Strahinji.

Voditeljka Sanja Marinković obično je ta koja, u svojoj emisiji "Magazin IN" postavlja pitanja drugima, međutim ovog puta je obrnuto. Sanja je na samom početku odgovorila na pitanje o ovogodišnjem maratonu.

Foto: Promo

Sanja Marinković

- Nisam stigla da trčim maraton, ali moram reći da je to već godinama moja najveća želja. Pre nekoliko godina sam želela da se spremam za polumaraton i zahvaljući profesoru s kojim sam tad trenirala, shvatila sam da nije samo reč o tome da budeš fizički spreman, već i psiha treba da ti bude spermna i da je neophodno da imaš ljude koji te motivišu i čine za tebe da sve to izdržiš kako treba, nije nimalo lako! Znam mnoge moje kolege sa Pinka koje su istrčale polumaraton i vrlo sam bila ponosna na njih kada sam to čula i žao mi je što tu želju nisam i sebi ostvarila, ali s obzirom koliko puno radim i koliko mi teško ide da uklopim sve obaveze, teško da će me ovaj polumaraton ikada dočekati, ali nadam se možda kasnije - priča Sanja.

Voditeljka je nedavno sa svojim sinom provela skoro dve nedelje na Alpima, a sada je sumirala utiske sa tog putovanja.

- To je bila hrana za dušu! 12 dana na Alpima usred proleća i to skijanje su mi stvarno bili hrana za dušu. Iskoristila sam tih 11 dana rasputa i porodično sam se provodila sa svojim bratom i bilo nam je zaista fantastično. Ja sam veliki ljubitelj zimskih sportova, od malih nogu i zahvaljući tati skijam, vozim bord i gotovo da ne postoji zima koju sam propustila, osim poslednjih nekoliko godina. Nekako sam se razmazila, pa čim zahladni u Beogradu, ja pobegnem u toplije krajeve - pravo iz čizama u japanke! Uživala sam na glečerima, prolećno skijam, mnogo šetam, hajking, treking, to su sve neki sportovi koje ja obožavam - istakla je voditeljka, pa navela da ima previše energije koju istoljava treniranjem.

Foto: Promo

Sanja Marinković

- Mnogo treniram, i svi me pitaju odakle mi ta silna energija. Recimo, snimam dve emsiije u danu i ne mogu odmah da spavam kada dođem kući. Verovatno zbog tog nekog adrenalina, zbog te euforije i entuzijazma oko snimanja, tako da obično odem na trčanje i uveče na brzi hod, pa tek onda odem u krevet. Ja sam rekla da je to verovatno zbog sporta, a jedan prijatelj mi je rekao da ta energija ide iz duše - priča voditeljka, pa se osvrnula na ljude koji su njoj bliski i na svog sina:

- Imam svoj neki uzak krug ljudi, ja sam vrlo bliska sa svojim bratom, snajom, drugim bratom, sa sestrama i uglavnom smo svi sličnog karaktera, vrlo smo temperamentni, mnogo radimo, svi imamo neke projekte, tako da je to dobra razmena energije. Bliži se kraj školske godine, Strahinja se raduje raspustu, iskrena da budem, izuzetno je dobar đak, tačnije odličan, ide mu škola, tako da sam ja tu mirna. Pubertetske i one neke prve bubice su prošle, sad čekamo one druge da se pojave i već uveliko razmišljamo kako ćemo ova dva meseca da provedemo -  zaključuje Sanja Marinković u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija