• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

16.05.2022

21:12

POSLE AFERE "ELITNA PROSTITUCIJA" PEVAČICA TRAŽENA ŠIROM SVETA! Dušica od skandala profitirala, a evo koji su joj planovi!

Instagram/printscreen

Estrada

POSLE AFERE "ELITNA PROSTITUCIJA" PEVAČICA TRAŽENA ŠIROM SVETA! Dušica od skandala profitirala, a evo koji su joj planovi!

Podeli vest

Nakon Afere sa prostitucijom, pevačica Dušica Grabović dobija ponude da peva širom sveta, pa čak i u Kini. Publici sprema i nove pesme, a namerava i da napravi svoju liniju odeće

Pevačica Dušica Grabović profitirala je od afere s prostitucijom, koja je kao bomba odjeknula u medijima.

Foto: informer.rs

Dušica Grabović

Pevačica je postala tražena u Americi, Australiji, Kanadi, pa čak i u Kini. Kako mediji prenose, ona dobija ponude da nastupa u tamošnjim najpoznatijim klubovima, u mestima gde žive i rade naši ljudi.

Grabovićeva je godinama boravila u Australiji, pa je često na društvenim mrežama objavljivala snimke s tezgi, a kako stvari stoje, dobro joj se isplatilo što je poslednjih dva meseca bila tema broj jedan u medijima, pa se za nju čulo sve do Azije, gde nijedna naša estradna zvezda nije pevala. Tim povodom kontaktirali smo s Grabovićevom i ona je potvrdila naša saznanja.

Foto: Informer

Dušica Grabović

- Tako je, dobila sam ponude da nastupim u Kini, tačnije u Šangaju. Vlasnik jednog kluba me je pozvao i verovatno će se to desiti od jeseni. U planu je i turneja po Kanadi i Australiji, gde sam živela. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pesme i spota "Slavim život", koja će da bude "megahit", videćete. Već su je čule mnoge poznate ličnosti i oduševile se. To sam dobila na poklon od Sanje Vučić iz grupe "Hurricane", koja mi sprema još jedan hit. Otkako sam obukla Jovanu Jeremić, žene su odlepile i sad razmišljam da napravim svoju modnu liniju - rekla je Grabovićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija