• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

21.05.2022

23:45

KITILI SU ME ZLATOM, DOBIJALA SAM AUTOMOBILE I NOVAC Sara Reljić o najvećem bakšišu, izboru za mis, i emotivnom statusu!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

KITILI SU ME ZLATOM, DOBIJALA SAM AUTOMOBILE I NOVAC Sara Reljić o najvećem bakšišu, izboru za mis, i emotivnom statusu!

Podeli vest

Sara Reljić otkrila je koliko je, zapravo, teško biti pevač, ali je i priznala i koliki joj je bakšiš dobijala na nastupima. Pored toga, Sara je ispričala da joj je, osim pevačke, otvaraju velika vrata i u modelingu

Sara Reljić za jako kratko vreme je ostvarila veliki uspeh kako u pevačkoj, tako i u manekenskoj karijeri, a sada je otkrila kakvi su joj novi poslovni planovi, zbog čega nema emotivnog partnera, kao i koji je najveći bakšiš koji je dobila na privatnim proslavama.

Foto: Instagram/printscreen

Sara Reljić

- Mnogi misle da je pevačima lako i da je naš novac lako zarađen, zapravo, ja trenutno nastupam sa gipsom na ruci. Pevači često budu u situaciji da moraju da pevaju kada prolaze kroz najteže životne situacije, a neretko i propuste važne trenutke sa porodicom, jer tog dana moraju da rade. Ja sam odabrala profesiju koju volim, trudim se da sva emotivna rastrojstva lečim pesmom i kada stanem  na binu sve zaboravljam - rekla je na samom početku razgovora Sara, koja ne krije da na proslavama dobija ogromne bakšiše.

- Nedavno se dogodila situacija da mi je čovek umesto novca, kao bakšiš dao ključeve od automobila. To sam, naravno, vratila. Mnogi ljudi kada daju sav novac iz džepa, a pogodi ih pesma poklanjaju različite stvari, ali ja to ne prihvatam jer znam da su pod dejstvom alkohola, i da će se verovatno sutradan kajati. Novac prihvatam, i nakit, pošto mi i to često poklanjaju - iskrena je bila Reljćeva, koja je otkrila da se u potpunosti posvetila karijeri.

Foto: Instagram/printscreen

Sara Reljić

- Jako sam zadovoljna što mi karijera ide u ovom pravcu, nikada nisam želela da se gradim na osnovu skandala i uverena sam da je upravo moja dobra reputacija jedan od razloga zbog kojeg su me pozvali da učestvujem u Internacionalnom izboru za Mis kao predstavnica Srbije. Planiram da se i u budućnosti bavim manekenstvom, ali i pevanjem. Uskoro objavljujem novu pesmu, baladu, za koju sam sama pisala i muziku i tekst – otkrila je za Alo! pevačica i priznala da zbog poslovnih obaveza nema vremena za ljubav.

- Nemam vremena da se posvetim partneru, a ne volim površne odnose i onda mi je lakše da budem sama. Kada naiđe neko ko će me razumeti i sa kim ću se slagati, upustiću se u odnos, do tada mi je bolje da budem sama. Iskreno, ne vidim sebe pored osobe koja radi od devet do pet, mislim da samo neko ko ima sličnu profesiju može da razume moja stalna odsustva i putovanja – zaključila je pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17