• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

24.06.2022

15:26

NIKOLINI SAM UPLAĆIVAO PO 100.000 EVRA! Miša Grof izneo šok detalje: Pre ću nekom pokloniti, nego da ona odnese u Hrvatsku!

Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Estrada

NIKOLINI SAM UPLAĆIVAO PO 100.000 EVRA! Miša Grof izneo šok detalje: Pre ću nekom pokloniti, nego da ona odnese u Hrvatsku!

Podeli vest

Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića koji je bio u braku sa voditeljom Nikolinom Pišek, otkrio je detalje odnosa sa Pišekovom, te joj javno poručio da neće ništa naslediti

Miša je rekao da je imovina njegova i da Nikolina ne može da je deli, jer ne pripada njoj:

- Prvo hoću da vam kažem da ja nikakvu izjavu i intervju nisam dao. Vidim da mediji samo pišu, a ja se ne oglašavam. Pitaću vas prosto, da li vi i ja sada možemo da delimo vašu imovinu? Ne možemo! E, tako i ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. I sad, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu mog dede i oca, moje majke? Ona da deli, šta da deli, ja ništa ne razumem?! Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof i nastavio:

Foto: printscreen

Nikolina Pišek i Miša Grof u svađi oko nasledstva

- Vidoje je skupljao antikvitete, on je to voleo i pažljivo birao. Pokloniću to istorijskom muzeju ili bilo kom drugom ko će da napravi legat od toga. Neću valjda da dozvolim da ti antikviteti, koje je on voleo, da ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovde i prodaje. On ih jeste voleo i jeste ih kupovao, ali ne sa njenim novcem, nego sa mojim. U životu sam imao 6 galerija, antikvarnice, stanove.... To je sve novac koji sam ja njemu davao - rekao je Miša, a onda se osvrnuo na Nikolinine komentare:

- Ljudi pišu, pišu, ona priča neke nebuloze, ne znam... On je bio pod pritiskom, ona je insistirala na tome da se renovira ta kuća u Zagrebu i da ga odvuče tamo. Imam sve uplatnice. Uplaćivao sam joj po 100.000 evra, sve imam. Za 43 godine nikada nisam viknuo na Vidoja, ja se kunem u njega da se mi nikada nismo posvađali, nisam ga ni kao dete nikada udario. Ja ne znam šta ona hoće, mi smo oduvek bili bogati. Ne čujem se sa njom, ona zove, ja se ne javljam - zaključio je Miša Grof.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 1 godinu

On je bio mnogo lep pa se udala za njega,nanjusila ogromnu lovu a on kompleksas ,ostalo se zna kako ide

miro

pre 1 godinu

velika je verovatnoća da "grof" govori istinu.Ustašice mogu biti gore od ustaša-Njena izjava da je sva imovina na ime njenog muža u ranoj faži žalosti je neprimerena.

Rade

pre 1 godinu

*** NIKOLINI SAM UPLAĆIVAO PO 100.000 EVRA! Miša Grof izneo šok detalje *** Аман, човече, шта ти радиш и одакле ти толике паре ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ??? ? ? ? ? ? ? ? ?

PETAR

pre 1 godinu

HTELA NIKOLINA DA PRODA DEBELO PISU-PISEK,NEDAJ GROFE KURVI NI DINARA. KAKO HOCE KURVA SKUPO DA NAPLATI SVOJU PISU

Rade

pre 1 godinu

*** NIKOLINI SAM UPLAĆIVAO PO 100.000 EVRA! *** Шта бре радиш човече, чиме се бавиш. Одакле ти толике паре ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17