• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

05.07.2022

09:15

NOSIĆU TU TRAUMU DOK SAM ŽIVA! Zorana Simeunović progovorila o silovanju koje je doživela sa svega 14. godina

Informer.rs

Estrada

NOSIĆU TU TRAUMU DOK SAM ŽIVA! Zorana Simeunović progovorila o silovanju koje je doživela sa svega 14. godina

Podeli vest

Pevačica Zorana Simeunović gostovala je u Pulsu Srbije, pa je progovorila o traume iz detinjstva, otkrila da je bila silovana u 14. godini života

Zorana je progovorilao traumi iz detinjstva, kako su mediji saznali pevačica je bila silovana kada je bila maloletna.

Foto: printscreen

Zorana Simeunović

- Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna sam Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - rekla je pevačica.

Zorana je potom otkrila koliko je imala godina u tom momentu, ali kako se osećala nakon strašnog zločina sveštenika.

- Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava - rekla je pevačica.

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, se takođe dotakao Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori sa njom i da posle svega nije izgubila veru u ljude i u Boga.

Foto: printscreen

Steva Simeunović

- Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad - rekao je kompozitor.

Kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratni veteran iz Pionirskog pa

pre 1 godinu

SNS mafiji i i njihovim promoterima -beskičmenjacima iz partijskih medija su bitniji kriminalci i gologuze pevaljke, nego ratni veterani koji su mesecima protestvovali ispred Predsedništva. Kao da nismo u Srbiji, nego u Kolumbiji

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17