• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

13:51

OD BROJKI ĆE VAS ZABOLETI GLAVA! Tošić je ZARADIO MILONE za vreme braka, posle razvoda sve ostavlja ćerkama!

Estrada

OD BROJKI ĆE VAS ZABOLETI GLAVA! Tošić je ZARADIO MILONE za vreme braka, posle razvoda sve ostavlja ćerkama!

Podeli vest

Bivši srpski reprezentativac Duško Tošić okončao je dugogodišnji brak sa našom poznatom pevačicom posle 14 godina, a poznato je i kako će zajednička imovina biti podeljena

Kako je objavila pevačica na Instagram profilu Duško Tošić je rešio da stavi tačku na njihov brak. S obzirom na to da je naš fudbaler tokom karijere zaradio milione, svi se pitaju kako će biti podeljena zajednička imovina.

- Sva bračna imovina prepisana je na našu decu - obelodanila je pevačica. 

Duško Tošić i pevačica su se venčali  2008.godine i iz braka imaju dve kćerke, Jelenu i Niku,pa će zajednička imovina biti prenera na njih. 

Foto: Starsportphoto

Duško Tošić zaradio milione tokom karijere

Duško imao bogatu igračku karijeru, nosio je dresove klubova u Nemačkoj, Engleskoj, Španiji, Turskoj, Kini...pa je jasno da je zaradio milione i da bi bi mu mnogi pozavideli na računu u banci.  Tošić je zarađivao enormne sume i posle stupanja u brak sa uskoro bivšom suprugom.

Prvi profesionalni klub za Duška je bio OFK Beograd čiji je član bio do 2006, nakon čega je usledilo pet sezona u inostranstvu. Posle Sošoa, Verdera, Portsmuta i Kvins Park Rendžersa vratio se srpskom fudbalu. Proveo je dve godine u Crvenoj zvezdi, zatim je prešao u turski Genčerbirligi, u kom je zarađivao oko 330.000 evra po sezoni, pre nego što je 2018. pojačao Gvangžu. Sa poznatim kineskim klubom je potpisao ugovor na dve i po godine, a po njemu je trebalo da inkasira 17,8 miliona evra. Dakle 5,8 po sezoni.

Foto: Peđa Milosavljevic Informer

 

Naime, Duško je najveću zaradu ostvario u turskom Bešiktašu u kojem je igrao od 2015. godine do 2018. Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč. Potom je otišao i Kinu - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, a potpisao je ugovor na tri godine. Naravno, sve ove brojke su ugovori bez bonusa, premija...U svakom slučaju obrojki će vam se zavrteti u glavi.

Pored toga, bračni par Tošić poseduje nekoliko nekretnina i automobila.Navodno su kupili i vilu od Dragana Stojkovića Piksija na Dedinju, vrednu oko tri miliona evra, kako su mediji pisali poseduju i vilu na Vračaru za koju su izdvojili  300.000 evra.

 

Foto: Starsportphoto

Duško Tošić u dresu Crvene zvezde

Duško Tošić je sa 32 godine završio fudbalsku karijeru. Prvi posao kao menadžera bio mu je dovođenje Miralema Pjanića u Bešiktaš na pozajmicu iz Barselone.

Podsećamo, pre nekoliko dana je poput bombe odjeknula vest da se potukao sa Aleksandrom Prijovićem, takođe bivšim reprezentativcom Srbije na jednom splavu u Beogradu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija