• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/M.K

17.07.2022

11:57

MENE MOŽE DA PREVARI SAMO NEKO KO IMA DIJAGNOZU! Marina Visković iskreno o privatnom životu

ATA Images

Estrada

MENE MOŽE DA PREVARI SAMO NEKO KO IMA DIJAGNOZU! Marina Visković iskreno o privatnom životu

Podeli vest

Pevačica Marina Visković otvoreno je progovorila o svom životu, pa je pričala o muškaricima i prevarama, a dotakla se i luksuznih putovanja

Viskovićka kaže da nikad nije doživela da je partner prevari.

Foto: Foto: Martin Krivokapic

- Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje. Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da - zaključuje pevačica za Republiku.

Dok se mnoge njene koleginice snebivaju da pričaju o tome kako ih muškarci finansiraju, pevačica Marina Visković kaže da ne vidi problem u tome da joj momci s kojima je u dugoj vezi plaćaju skupa putovanja. Ona je u emisiji "Ispovesti" otkrila da na novac koji imaju njeni partneri gleda kao na zajednički, te i da je ne pogađaju komentari da su joj luksuzan život obezbedili drugi.

Foto: Printscreen You Tube/Marina Viskovic Official

- Normalno je da mi momak plati putovanje ako je u mogućnosti. Ne znam zašto se ljudi čude tome. Nisam imala mnogo partnera, imala sam duge veze i na to gledam kao na brak. Nema u tim vezama ovo je moje, ovo je tvoje. Neću da se foliram, uvek pričam iskreno. Imala sam teške trenutke u životu, tada su mi pomagali prijatelji, a sada mnogo zarađujem. Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne - kaže na početku razgovora pevačica, pa se osvrće na komentare da je ranije redovno rasturala veze zauzetim muškarcima:

Dok se mnoge njene koleginice snebivaju da pričaju o tome kako ih muškarci finansiraju, pevačica Marina Visković kaže da ne vidi problem u tome da joj momci s kojima je u dugoj vezi plaćaju skupa putovanja.

- Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17