• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24 sata.hr/Informer/D. I.

19.07.2022

13:15

SEVERINA OBAVESTILA SVE DA JE U DRUŠTVU HOLIVUDSKIH ZVEZDA! Pevačica sakrila da je uskoro čekaju nova suđenja, a evo i zbog čega!

Instagram/printscreen

Estrada

SEVERINA OBAVESTILA SVE DA JE U DRUŠTVU HOLIVUDSKIH ZVEZDA! Pevačica sakrila da je uskoro čekaju nova suđenja, a evo i zbog čega!

Podeli vest

Severina Vučković uživa sa svojim sinom na hrvatskom primorju, a sada je objavila i snimak na kom se vidi da je u istom restoranu sa velikim holivudskim zvezdama Metjuom Mekonahijem, Vudijem Harelsonom, Paf Dedijem i Krisom Rokom. Za to vreme, u medijima sve bruji od vesti da su pevačici zakaza nova suđenja i to čim se bude vratila s odmora

Severina ne krije da uživa na odmoru koji joj s vremena na vreme pokvare vesti o tužbama koje pristižu. Ona se sada pohvalila i da je sinoć u restoranu u isto vreme bila sa glumcima Metju Mekonahijem, Vudijem Harelsonom, Krisom Rokom i muzičkom zvezdom Paf Dedijem.

Njen sin čak je od Vudija dobio i autogram i pevačica nije krila ponos zbog toga.

A odmah po povratku s odmora, pevačicu čekaju ročišta o kojima je proteklih dana neprestano pisala. Naime, ona je na zagrebačkom opštinskom prekršajnom sudu vodi se postupak zbog remećenja javnog reda i mira.

Prema optužnici, pevačica je vređala socijalnu radnicu 14. februara ove godine. Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. juna je odložena, no sad je određeno novo ročište, i to 14. septembra.

Centar za socijalno zbrinjavanje u martu je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe. Pevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalno zbrinjavanje te "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu".

Foto: printscreen

Čekaju je suđenja... Severina

Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom. Pevačica je navodno socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala da objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica navodne Severinine reči.

Pevačica je zatim navodno nastavila s vređanjem ostalih zaposlenika Centra. Severina je navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku. No Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, i to upravo zbog pevačice.

No to nije jedino ročište koje čeka Severinu sredinom septembra. Pevačici, koja poslednjih dana uživa na Korčuli, dan pre određeno je još jedno ročište, i to na zagrebačkom opštinskom građanskom sudu. Na tom je sudu protiv pevačice tužbu, zbog povrede prava ličnosti i naknade štete, podnela splitska sutkinja Lucija Lasić.

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom psihičkom silovanju od strane oca i institucija, kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sutkinje Lucije Lasić - izjavila je izmeđuostalog. Sutkinja od Severine traži oko 2.600 evra odštete.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17