• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.07.2022

15:25

KUKALA DA JE NIKO NEĆE, A ONDA JE OBJAVILA FOTKU OD KOJE SU SVI ZANEMELI! Pevačica pokazala zanosnu guzu!

Instagram/printscreen

Estrada

KUKALA DA JE NIKO NEĆE, A ONDA JE OBJAVILA FOTKU OD KOJE SU SVI ZANEMELI! Pevačica pokazala zanosnu guzu!

Podeli vest

Popularna pevačica konačno je uzela predah od napornog posla, skinula se u kupaći i pokazala preplanulu guzu. A s obzirom na to da se nedavno žalila na to da joj je ljubavni život loš, mnogi su ovaj potez protumačili kao pokušaj da ga popravi

Tea Tairović ima telo koje bi mnoge poželele, a osim glasa, redovno i svoje obline koristi da privuče pažnju na nastupima.

Foto: Instagram/printscreen

Pokazala sve adute... Tea Tairović

Međutim, to joj ipak ne pomaže u ljubavnom životu, za koji je proteklih dana govorila da je veoma loš:

- Udvarača ima. Nije to sad ništa vredno pomena. To je onako usput. Ja nemam vremena, niti se na jednom mestu puno zadržavam, samo udele komplimente i to je to. Moj ljubavni status je kao i uvek- srednje žalostan - rekla je pevačica, pa se našalila na račun svog seksepila:

- Niko me neće, a na meni sve puca!

Foto: ATAIMAGES

Žali se na ljubavni život... Tea

Ona je zatim prokomentarisala to što su društvene mreže preplavljene klipovima na kojima mlati šuške, zbog čega je mnogi nazivaju kraljicom bakšiša.

- To tako izgleda na snimcima, ali to zaista nije tako. A što se tiče nastupa kao što je ovaj, kada smo odvojeni od publike, bakšiš nije nešto čime se mi pevači vodimo, nego se vodimo time da atmosfera bude odlična. To je ono što bude ili ne bude, niko o tome specijalno ne razmišlja - kazala je Tea.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Devojka ima samo telo i nekoga ko joj pravi hitove (koliko god ta muzika bila uzasna). Inace bez harizme, nema pojma da peva.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17