• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.07.2022

14:20

JOVANA NAPUSTILA POLICIJSKU STANICU S NJIM! Voditeljka davala izjavu 4 sata o pretnjama koje je dobila!

Marko Đoković

Estrada

JOVANA NAPUSTILA POLICIJSKU STANICU S NJIM! Voditeljka davala izjavu 4 sata o pretnjama koje je dobila!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić upravo je napustila policijsku stanicu 29. Novembar gde je dala izjavu i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka proteklih dana, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje, prijatelj Tamare Đurić

Voditeljka je u policiji bila sa svojim emotivnim partnertom koji ju je odvezao i sačekao jer je bila veoma potrešena zbog celokupne situacije.

Foto: Foto: Marko Đoković

Sve ispričala u policijskoj stanici... Jovana Jeremić

Ona je okupljenim novinarima dala izjavu, i otkrila šta se dešavalo proteklih dana kao i kada je počela da dobija pretnje. Uz nju je sve vreme njen dečko, a voditeljka je skoro četiri sata provela u polcijskoj stanici.

Foto: Foto: Marko Đoković

Dečko ju je sačekao da završi sa davanjem izjave u policijskoj stanici...

Podsetimo, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić:

Foto: Foto: Marko Đoković

Jovana izašla iz stanice

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.

Poruke koje je Jovana dobila lede krv u žilama:

- Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina - navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija