• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.08.2022

13:25

TAMARA SNIMILA ĆERKU, PITALA DETE:"JE L' VOLIŠ PARE?" Starletu svi osudili, a ona joj daje gomilu novčanica! (VIDEO)

G.T.

Estrada

TAMARA SNIMILA ĆERKU, PITALA DETE:"JE L' VOLIŠ PARE?" Starletu svi osudili, a ona joj daje gomilu novčanica! (VIDEO)

Podeli vest

Tamara Đurić nedavno je ćerki Tamari proslavila godinu dana, a sada je objavila snimak kojim je šokirala naciju u kom se vidi kako detetu daje novac

Ogromnu količinu novčanica Tamara daje ćerkici koja ih stavlja u svoj mali ranac i pita je: "Je l voliš pare?"

Foto: Informer.rs

Tamara Đurić

Ovaj snimak naišao je na osudu javnosti, ali se starleta nije posebno potresla.

Mala Tamara je nedavno napunila jednu godinu, a iako je mnogima ovaj snimak bio simpatičan i komentarisali su kako je Đurićkina ćerka preslatka i pametna, bilo je i onih koji su oštro kritikovali starletu: "Čemu je to učiš, to nisu prave vrednosti", "to nije higijenski", "bolje da se igra igračkama, a ne novcem"...

Podsetimo, starleta je nedavno priznala kako se njen suprug Nikola snašao u ulozi oca, ali i oko čega se najčešće raspravljaju kada je njihova ćerka u pitanju.

- Ja ne smem da ih ostavim same, zato što Nikola koristi svaki trenutak da joj da kinder jaje ili palačinku, ja ne mogu da mu objasnim da to nije dobro za nju u tim količinama, baš sam plašljiva, ali Nikola me malo oslobodi. Kad je vidim umazanu, on jede sladoled, okrene se ka Tamari, a ona musava od čokolade! Ja kažem: 'Dao si joj sladoled', on meni kaže da nije, ja kažem: "Kako ne, vidi kako je musava" - ispričala je Tamara.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17