• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer

26.08.2022

17:11

REKLI SU MI DA JE BEBI SRCE PRESTALO DA KUCA Zvezda Granda doživela spontani pobačaj, pevačica potpuno slomljena

Printscreen

Estrada

REKLI SU MI DA JE BEBI SRCE PRESTALO DA KUCA Zvezda Granda doživela spontani pobačaj, pevačica potpuno slomljena

Podeli vest

Pevačica Biljana Sulimanović otkrila je da je izgubila bebu i da će zbog svih komplikacija želja da postane majka morati da sačeka

SRCE JE PRESTALO DA JOJ KUCA, NIJE SE DOVOLJNO RAZVILA! Zvezda Granda izgubila bebu, slomljena od tuge: Noćima ne spavam

Nekadašnja "Zvezda Granda", Biljana Sulimanović, potvrdila je da je doživela spontani pobačaj.

Foto: Printscreen

Biljana Sulimanović

- Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca - potvrdila je slomljeno Biljana i dodala da je osim velikog gubitka, teško podnela i to što mora na kiretažu.

- Teško nam je svima, ali Gospod je tako hteo. Ne spavam danima, baš je teško - dodala je. Ipak, slamku spasa danas pronalazi u svojoj porodici i kraj supruga koji joj je velika podrška.

Foto: Printscreen

Biljana Sulimanović sa suprugom

- Da je lako da se zaboravi nije, ali trudim se da zajedno sa mojom porodicom prevaziđemo ovo što nas je snašlo. Moji roditelji, muž, sestra i braća daju mi najveću snagu - ističe pevačica koja i dalje ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

- Bila sam kod mojih sve dok se nisam oporavila, a sad odmaram u stanu sa mužem - kaže Biljana koja se neizmerno radovala prinovi.

Za sad na ispunjenje želje da postane majka moraće da sačeka, jer trenutno nije preporučljivo da ostane u drugom stanju.

- Lekari kažu da mogu posle tri meseca, ali da je najbolje da napravimo pauzu od godinu dana. Ali o tom - po tom, želim da sve ovo prvo prođe, da dođem sebi, pa ćemo videti za dalje - zaključila je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17