• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.08.2022

19:10

SEVERININI BIVŠI POSTAJU POSLOVNI PARTNERI! Igor Kojić i Milan Popović udružili snage, otpočinju NOV BIZNIS

printscreen instagram

Estrada

SEVERININI BIVŠI POSTAJU POSLOVNI PARTNERI! Igor Kojić i Milan Popović udružili snage, otpočinju NOV BIZNIS

Podeli vest

Bivši muževi pevačice Severine Vučković, Milan Popović i Igor Kojić, razrešili su sve nejasnoće i odlučili da počnu nov biznis

Milan Popović i Igor Kojić, bivši partneri Severine Vučković, udružili su snage i postali bliski prijatelji, a kako Kurir saznaje, uskoro i poslovni saradnici. Kralj bakra i sin Dragana Kojića Kebe provode zajedno vreme na Hrvatskom primorju, pa su im tokom druženja sinule razne ideje. Prema rečima našeg izvora, biznismen iz Vršca ima nameru da otpočne nov biznis s Kojićem.

Foto: Instagram/printscreen

Igor Kojić i Milan Popović

- Otkako su se sreli i rešili sve nejasnoće koje su imali, Milan i Igor su tokom razgovora zaključili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja. S obzirom na to da Kebin naslednik ima odlične mendžerske sposobnosti, a Milan novac, došli su na ideju da pokrenu i neki zajednički biznis. Još o tome ne žele da iznose detalje u javnost. Dovoljno je i ovo što su zajedničkim fotografijama pokazali da su na istoj strani, a o poslu ćete čuti uskoro - priča naš sagovornik. Prema njegovim rečima, Igor je oduševljen Milanovim predlozima i organizacionim sposobnostima.

Foto: Instagram

Igor Kojić

- Sve loše što je Igor čuo o Milanu je palo u vodu kada su se lično upoznali. Kojić je fasciniran Milanovim likom i delom. Satima su pričali i došli su na neke ideje koje će se uskoro realizovati. Ne znam koliko im je Severina bila tema, ali sigurno da su se i njom bavili. Takođe, na rođendanu kod Igora su se svi lepo proveli i sada nastavljaju druženje. I kada budu sklapali zajedničke poslove, sve to će regulisati ugovorom kod advokata, tako da i jedna i druga strana bude sigurna - završava naš sagovornik.

Hrvatski mediji i dalje spekulišu da će se Igor pojaviti na predstojećim suđenjima Milana i Severine i kao Popovićev ključni svedok, koji bi još jednom pokušao da ospori zajedničko starateljstvo koje imaju nad sinom Aleksandrom. Iako je tokom prvog suđenja 2020. godine Milan dobio puno starateljstvo nad detetom, godinu dana kasnije sud je doneo odluku da se o sinu pevačica i biznismen staraju zajedno. Ni Milan, a ni Igor, niti njegova porodica Kojić, neće javno da se oglašavaju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!
Tenis

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!

Trenutno drugi teniser sveta, Janik Siner odlučio je da se zbog povrede kuka povuče sa ATP Mastersa u Madridu, a posle ovog poteza je sigurno da će Novak Đoković i posle rima biti na prvoj poziciji ATP liste.

01.05.2024

21:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija