• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

29.08.2022

11:07

BUKTI PORODIČNI RAT! Indi i Edita ponovo zaratile: "Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori "

Insajder

Estrada

BUKTI PORODIČNI RAT! Indi i Edita ponovo zaratile: "Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori "

Podeli vest

Pevačica Edita Aradinović i njena ropđena sestra Indi Aradinović, nedavno su ponovo zaratile, Edita je blokirala Indi na društvenim mrežama i na mobilnom telefonu, više ne želi da čuje za nju

Edita je tokom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića rekla da je sa sestrom Indi Aradinović u odličnim odnosima, pa je samu sebe sada demantovala poslednjom svađom koju su imale a razlog nikome nije poznat. 

Foto: printscreen

- Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno - rekla je Edita u emisiji, a onda je nakon nekoliko dana, kako prenosi Skandal, blokirala sestru.

Inače nije poznat tačan razlog nove svađe, ali se šuška da je kriva Indi koja je dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju.

Ona je na to prokomentarisala da se Indi poigrava sa medijima, te da je sve to njena igra zbog koje ju je ponovo blokirala.

Foto: printscreen instagram/indy_ara_indira

Pre samo nekoliko godina Indi se javno odrekla mlađe sestre i tada je o tome govorila:

"Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna - napisala je Indi i dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je tada pevačica na Instagramu.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KUĆA, STALNI POSAO I POLA MILIONA DINARA! Željko Mitrović POTPUNO PROMENIO ŽIVOT porodici iz Pančeva - rešio sve probleme samohrane majke Nade!
Estrada

KUĆA, STALNI POSAO I POLA MILIONA DINARA! Željko Mitrović POTPUNO PROMENIO ŽIVOT porodici iz Pančeva - rešio sve probleme samohrane majke Nade!

Nakon pomoći porodici Gaćeša prošle nedelje, Željko Mitrović se nije zaustavio i preokrenuo je život na bolje još jednoj porodici. Nezaposlena, samohrana majka petoro dece Nada Mitrović već tri godine sama se bori za njihovu budućnost. Zbog loših uslova u kojima žive, Nadi je predloženo da se deca smeste u hraniteljske porodice, na šta ova hrabra mama nije htela da pristane.

26.08.2022

13:50

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17