• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

08.09.2022

20:29

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE BAKU POSLAO KOD VELJKA BELIVUKA: Prase je do jednog trenutka govorio istinu, a onda su prevladali kompleksi!

printscreen

Estrada

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE BAKU POSLAO KOD VELJKA BELIVUKA: Prase je do jednog trenutka govorio istinu, a onda su prevladali kompleksi!

Podeli vest

Baka Prase nije krio da je poznavao Veljka Belivuka, ali je, kako se tvrdi u dokumentarcu "Internet nasilje", Bogdan Ilić slagao o ključnim detaljima. Kako je navedeno u dokumentarcu, Baka je prećutao da je nakon rođendna na kom je upoznao Velju, počeo da mu plaća reket

Baka je u jednom svom video snimku kazao da je dobio pozoiv da dođe na jedan rođendan, da mu je rečeno da je to veoma bitan rođendan, a kada je došao tamo, tvrdio je da se sastao sa Stefanom Đurićem Rastom, Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem.

Foto: Prntscreen Pink

Baka Prase priča kako je upoznao Velju Nevolju

Međutim, svedok u dokumentarcu tvrdi da je nakon tog rođendana Baka gepekovan i da je morao da počne da plaća reket Velji Nevolji. 

- Deo u kom priča kako je došao na rođendan, je istinit. A deo u kom je rekaod a mu Velja nije udario šamar i da niej plaćao reket, tu je lagao. Procente ne znam ali od tada je on počeo da plaća reket - kaže neimenovani sagovornik u dokumentarcu koji tvrdi da je upravo on poslao Baku na taj rođendan. 

U dokumentarcu se tvrdi da je Baka morao da plaća reket od 20 procentara od svoje zarade, a da je kasnije morao čak polovinu da daje mafiji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija