• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

14.09.2022

08:00

KO BI REKAO? PEVAČICA TVRDI DA NI ONA NIJE UVEK U TOP-FORMI: Ugojim se, ali brzo smršam!

printscreen

Estrada

KO BI REKAO? PEVAČICA TVRDI DA NI ONA NIJE UVEK U TOP-FORMI: Ugojim se, ali brzo smršam!

Podeli vest

Sandra Afrika kaže da voli da da sebi oduška i nabaci koje kilo viška, jer lako smrša. Pevačica objašnjava da vodi računa o svom izgledu, ali da postoje trenuci kada se počasti nezdravom hranom

Najviše voli da jede testo, od kog se i najbrže ugoji, ali se nikada time ne opterećuje psihički.

- Dopustim sebi da se ugojim tri do šest kilograma, ali to nije ništa strašno, moram i ja malo da uživam. Zbog toga dam sebi oduška da pojedem i ono što ne bi trebalo, a to su paste, pica, hleb. Onda mi se zadrži višak vode u organizmu. Pored toga, gojim se jer jedem kasno noću, posle svirki - priča pevačica.

Foto: Informer

Sandra Afrika

Ona objašnjava da lako probuši kašiku kada vidi da je preterala.

- Nije mi teško da smršam. Srećom, ne volim slatkiše i gazirane sokove i navikla sam ceo život da treniram, pa mi to olakšava da održavam kilažu. Pored toga, pridržavam se ishrane moje nutricionistkinje Ane Petrović - priča pevačica i objašnjava kako izgleda njena ishrana:

- Najviše mi odgovora da doručkujem voće, ovsene pahuljice ili omlet. Za ručak jedem ribu ili piletinu, imam i kasne užine, tada mogu da pijem jogurt ili kiselo mleko... Uglavnom večeram jaja bez žumanaca. Uz svaki obrok obavezno jedem salatu. Inače nisam probirljiva, pa mogu da jedem sve što mi ona odredi. Za sedam dana sam smršala četiri kilograma i želim još tri.

Sandra kaže da ne voli da drži dijete koje su popularne na internetu:

- Ništa ne radim na svoju ruku, uvek se prvo konsultujem sa nutricionistom kako ne bih ugrozila svoje zdravlje. Često se dešava da ljudima padne imunitet kada su na nekoj dijeti i onda se razbole. A ja ne želim da budem mršava, a lošeg zdravlja.

Pored balansirane ishrane i treninga, pevačica kaže da je bitno unositi i mnogo tečnosti:

- U toku dana popijem litar vode, litar čaja i litar soka. Ne mislim na kupovne sokove, već iscedim limun, grejp ili pomorandžu u litar vode.

EVO ŠTA JEDE SANDRA AFRIKA

Doručak: Omlet ili voće
Ručak: Piletina sa salatom
Večera: Jaja bez žumanaca

Trik savet: Pijte što više tečnosti i jedite zdravu hranu koja vama odgovara

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17