• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. K. - S. S.

20.09.2022

07:40

PLJUŠTI LOVA! SIN GOCE BOŽINOVSKE I POKOJNOG ZORANA ŠIJANA SE "OPARIO"! Mali Šijan na svadbi zaradio 150.000 evra!

Informer

Estrada

PLJUŠTI LOVA! SIN GOCE BOŽINOVSKE I POKOJNOG ZORANA ŠIJANA SE "OPARIO"! Mali Šijan na svadbi zaradio 150.000 evra!

Podeli vest

Mirko Šijan i Bojana Rodić od gostiju dobili debele koverte sa novcem. Jedan gost tvrdi da je Goca oduvek bila galantna kad je dolazila na slavlja, pa nisu smeli da se obrukaju. On je doneo 2.000 evra

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, na svojoj svadbi zaradio je 150.000 evra, saznaje Informer. Na luksuznom venčanju malog Šijana i Bojane Rodić, koje je održano u nedelju u jednom restoranu u Jakovu, bilo je više od 200 svatova, među njima Anastasija i Veljko Ražnatović, Zlata Petrović, Sanja Đorđević, Vanesa Šokčić, Jašar Ahmedovski... 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mirko i Bojana Šijan

I apsolutno svi gosti su doneli koverte s novcem! Kako saznajemo, niko nije dao manje od 500 evra, dok su pevači donosili i po 2.000 evra.

- Goca je oduvek bila galantna kad je dolazila na naša slavlja, zato sada nismo smeli da se obrukamo. Ja sam u kovertu stavio 2.000 evra - priča za Informer jedan gost koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da estradnjaci imaju svoju "tarifu":

- Pevači bez "hiljadarke" ne idu na svadbe! Baš je retkost da neko stavi u kovertu manje para. Na svadbi su bili i prijatelji pokojnog Zorana Šijana, među njima i Milan Narandžić Limun. Čuo sam da je on doneo najdeblju kovertu, jer obožava mladoženju i prema njemu se ponaša kao da mu je sin.

Foto: Informer

Mirko i Bojana Šijan i Goca Božinovska

Gocu svi "ispoštovali"

Pozvali smo ponosnu majku Gocu Božinovsku i pitali je da li je pomogla mladencima da izbroje pare.

- Snajka mi je posle svadbe rekla da uzmem te koverte i odnesem ih kući u Surčin, pošto su oni ostali da prespavaju u hotelu. Neću da se mešam u to koliko su dobili, to su njihove pare - priča Božinovska za Informer i dodaje da je veoma srećna što je oženila sina:

Foto: Informer

Goca Božinovska

- Srećna sam još otkad sam dobila unuka Zorana, a venčanje je samo uvećalo moju radost. Na svadbi su bili svi moji prijatelji, kao i Zoranova porodica i njegovi drugovi. Svi su me ispoštovali.

Pevala i Anastasija

Mnoge njene kolege su zapevale, a kad je Zlata Petrović uzela mikrofon i popela se na stolicu, svatovi su je okitili novcem! Mnogi su se oduševili kad se mikrofona latila i Anastasija Ražnatović.

Goca kaže da od obaveza nije stigla da i ona peva:

Foto: Informer

Goca Božinovska

- Nisam imala kada da pevam! Dok sam sve dočekala, popričala s njima...

Na svadbi su bili i harmonikaš Mirko Kodić, kompozitor Steva Simeunović, sestra Nataše Bekvalac Dragana Bekvalac, bratanac Ljubiše Buhe Čumeta - Nemanja Buha...

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija