• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

18.10.2022

09:52

Dečko Tee Tairović hitno reagovao, iskeširao 17.000 evra! NEMCI REŠILI DA JOJ ZABRANE ULAZAK U ZEMLJU!?

Estrada

Dečko Tee Tairović hitno reagovao, iskeširao 17.000 evra! NEMCI REŠILI DA JOJ ZABRANE ULAZAK U ZEMLJU!?

Podeli vest

Dečko Tee Tairović iskeširao je 17.000 evra kako bi pevačica mogla neometano da zlazi u Nemačku

Dečko "kraljice bakšiša" je odrešio kesu kako bi pomogao svojoj izabranici da se reši problem koji je nastao u Nemačkoj.

Foto: printscreen instagram/tea_tairovic

Kraljica bakšiša

- Najpopularnijoj pevačici Tei je dečko rekao da će on da plati sve. Mnogi pričaju da je u pitanju biznismen koji ima puno novca i da je za njega ovaj trošak smešan. Ona nikad ne otkriva o kome se radi, čuva vezu u tajnosti, ali je prihvatila pomoć dečka jer ne stiže sama da se bavi pitanjem zabrane. Non-stop tezgari i nema vremena za to, pošto je njen album "Balkanija" doneo puno posla-tvrdi dobro obavešten izvor. 

Pevačica je imala problem jer je provela više od u zemljama sa Šengen liste.

Foto: printscreen

Pevačica Tea

Kod Tairovićke su na aerodromu ustanovili da je provela više od 90 dana na posedu zemalja sa Šengen-liste, a to za turiste nije dozvoljeno. Pošto su joj našli veliku količinu novca, a dozvoljeno je da se iz zemlje u zemlju u okviru EU prenese do 10.000 evra, to se smatralo delom koje se povezuje s terorizmom. Kad je shvatila da dobija zabranu, Tea je odmah morala da rešava to pitanje, s obzirom na to da najviše nastupa po dijaspori - kaže upućen izvor i dodaje da se odmah ponudio njen dečko da reši problem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija