• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer

09.11.2022

08:44

MILENA POPOVIĆ U OZBILJNIM PROBLEMIMA! Trojica Oliverovih sinova se OBRUŠILA na udovicu, bitka oko NEKRETNINE koju ona želi samo za svog jedinca

Estrada

MILENA POPOVIĆ U OZBILJNIM PROBLEMIMA! Trojica Oliverovih sinova se OBRUŠILA na udovicu, bitka oko NEKRETNINE koju ona želi samo za svog jedinca

Podeli vest

Udovicu Olivera Ivanovića posle muževljeve smrti ne zaobilaze muke i problemi. Njena veza sa Igorom Jurićem je svakodnevna tema medija, a sada su svetlost dana ugledali loši odnosi sa političarevim sinovima iz brvog braka

Udovica Olivera Ivanovića taman je iza sebe ostavila prašinu koju je podigla njena veza sa Igorom Jurićem, a sada je njen život tema medija zbog bitke koju vodi sa Oliverovom decom iz prvog braka. Naime, trojica sinova koje je ubijeni političar dobio sa prvom suprugom Marinom traže da stan u Beogradu za koji Milena želi da ostane nasledstvo njenog sina Bogdana bude uključen u ostavinsku raspravu čime bi stekli pravo i na tu nekretninu.

- Istina je, u procesu je ostavinski postupak. Proces vodi sud u Leskovcu i nema uvid u stan na Kosovu. Oliver i ja smo ga zajednički stekli. Oliverova deca iz prvog braka žele da taj stan uđe u imovinsku raspravu - rekla je udovica Olivera Ivanovića koja se ne libi da se javno bori za pravo njenog jedinog deteta.

Foto: Zoran Sinko

Milena sa Oliverom

- U lošim smo odnosima sa njima, nisu čestitali, ni došli ni na jedan Bogdanov rođendan. Sad je problem što naslednici žele da i taj stan bude deo ostavinske rasprave a sud nema uvid u katastar u Prištini. Ponudili smo kompromis za stan u Beogradu, da se odreknemo stana na Kosmetu u korist naslednika. Taj stan je za sina Bogdana, ne za mene - izjavila je udovica Olivera Ivanovića, dok Oliverovi sinovi Nikola, Žarko i Janko očigledno smatraju da njihov brat Bogdan ne treba da bude jedini naslednik nekretnine u prestonici.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

DECA IMAJU PRAVO NA DEO SVEGA ŠTO JE BILO U VLASNIŠTVU NJIHOVOG OCA

Dovla1984

pre 1 godinu

Cuj pameti...ona sebi stan u BG a njima u idilicnom okruzenju siptara..sto pametnica nije sebi uzela stan na Kosovu a deci iz prvog braka dala stan u BG?Normalno da traze da se sve deli..i njihov je otac bio isto koliko i otac njenog sina!

Voja

pre 1 godinu

Ako nevole nju brata treba da vole. Sta se onda ocekuje od siptara.

Žigolo

pre 1 godinu

Sama kaže da su stan stekli zajednički (mada je njen doprinos defakto samo to što je bila njegova supruga) prema tome nema tu hoću ili neću, sva deca polažu ravnopravno i isto pravo na nasleđivanje a ne samo njen sin.

UBIĆU IVANA AKO MI ODUZME UNUKA! Rijaliti zvezda u ispovesti za Hit otvorila dušu pred ulazak u rijaliti "Zadruga"
Rijaliti

UBIĆU IVANA AKO MI ODUZME UNUKA! Rijaliti zvezda u ispovesti za Hit otvorila dušu pred ulazak u rijaliti "Zadruga"

Zadrugarku Mariju Kulić život nije mazio! Odrasla je sa majkom Spomenkom i bratom Pecom, a oca Branka, koji je bio alkoholičar i nasilnik, izgubila je sa 12 godina. U 45. godini je saznala da je obolela od kancera krajnika, a u isto vreme preživljavala je drame sa ćerkama - Tijana i Ana su imale udese, dok se Miljana borila za život zbog operacije smanjenja želuca. Iako mnogi ne bi podneli nedaće koje su je zadesile, Marija je pokazala da je jaka kao stena, te da je spremna da se uhvati ukoštac sa problemima i iz njih izađe kao pobednik!

09.11.2022

07:20

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17