• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K. Beronja

09.11.2022

10:10

IZGLEDAO SAM KAO MORŽ! Vuk Mob se zaprepastio kada je sebe video u ogledalu!

Instagram/printscreen

Estrada

IZGLEDAO SAM KAO MORŽ! Vuk Mob se zaprepastio kada je sebe video u ogledalu!

Podeli vest

Vuk Mob priča da se zaprepastio kad je pre dva meseca video sebe u ogledalu i shvatio da se nenomalno ugojio

Popularni muzičar kaže da je izgledao kao morž i da je zato rešio da ode na dijetu. Vuk se hvali da je smršao osam kilograma!

Foto: Instagram/printscreen

Vuk Mob pre nego što je smršao

- Kao neko ko vodi brz život, uživao sam u brzoj hrani i alkoholu sve dok se to nije odrazilo na moj fizički izgled i zdravlje. Kad sam video kako izgledam, sebi sam u ogledalu rekao: "Debeli, odvratni moržu, moraš da smršaš" - priča Vuk Mob i dodaje da je promenio kompletan jelovnik i počeo da trenira boks.
- Iz ishrane sam izbacio sve osim mesa i povrća. Redovno treniram boks, a treneri me maksimalno motivišu i zahvaljujući njima skoro sav višak sam pretvorio u mišićnu masu! Slatko, slano i grickalice više nisu na mom meniju, ali da budem iskren, ponekad dam sebi oduška i popijem kad imam dobar povod - kaže Mob.
Vuk otkriva svoj jelovnik.

Foto: Instagram/printscreen

Vuk Mob nakon dijete


- Svako jutro jedem jaja, a kad mi to postane monotono, dodam ajvar ili slaninu. Ručak i večera su mi uvek isti, a to je bilo koja vrsta mesa i salata kao prilog - kaže popularni muzičar i dodaje da put do idealne kilaže nije nimalo lak:
- Teško i neprijatno je, ali se isplati! Važno je težiti željenom izgledu i nikad ne posustati!
 

Ovo jede Vuk Mob

Doručak:
Kuvana jaja i ajvar

Ručak:
Piletina i kupus

Večera:
Biftek i salata

TRIK SAVET: Probušite kašiku! "Krvavo je", ali isplativo na kraju

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17