• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. S.

15.11.2022

20:55

Transrodna osoba nastupila u „Zvezdama Granda“ i poslala moćnu poruku svima koji su drugačiji!

printscreen

Estrada

Transrodna osoba nastupila u „Zvezdama Granda“ i poslala moćnu poruku svima koji su drugačiji!

Podeli vest

Nakon što je voditeljka najavila Alina Juharta , mnogi su ostali iznenađeni kada je na scenu izašla dama u elegantnoj crnoj haljini i otpevala pesme „Pametna i luda“ Marije Šerifoviš, kao i „Lažu te“ numeru Amadeus benda.

Postalo je jasno da je reč o transrodnoj osobi, a Alino je rekao da želi da ga zovu Alina, te da je on pevačica iz Slovenije. Publika u "Zvezdama Granda" i žiri su je pozdravili, a njen govor izazvao je lavinu pozitivnih komentara. 

Sa osmehom na licu Alina je rekla da joj je drago što se nalazi na ovoj sceni, te da je tu kako bi ohrabrila „sve žene i sve one koji su drugačiji“.

Foto: printscreen

Pevačica iz Slovenije

- Mislim da Srbija i čitav region prosto moraju da upoznaju ženu poput mene. Ja sam samo jedna normalna osoba koja želi da voli i da bude voljena i da bude srećna kao i svu. Želim da inspirišem svaku osobu da živi svoj život i svoju životnu istinu - rekla je Alina. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija